Re: Kosmetyki INGLOT
zdecydowanie polecam 460! jest cudny!!
moze nakładaj na bazę o innym niż matowe wykończeniu, np cien w kremie
Tylko subtelny kolor, ale w tym jest jego urok.
Mi po prostu Colossal nie robił kompletnie nic z rzęsami, oprócz przyciemnienia włosków.
Dodaj blasku swoim ustom. Może właśnie coś optycznie powiększającego? Szerokim łukiem omijałabym...
Czy cena adekwatna do zawartości?
Cena jest dla mnie wysoka, ale jeśli możesz sobie pozwolić na zakup, to jak najbardziej.
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
zdecydowanie polecam 460! jest cudny!!
moze nakładaj na bazę o innym niż matowe wykończeniu, np cien w kremie
tu ciekawy artykuł o zrobieniu własnej bazy ) np, gdy cień ma cienką pigmentację lub wygląda na \'płaski\'
http://idaalia.blogspot.com/2011/08/jak ... edium.html
Dziewczyny powiedzcie jak to jest z tymi magnetycznymi paletami Inglota.
Chciałabym stworzyc sobie taką paletę, mam mnóstwo pytań. Pewnie przy zakupie zawalę nimi sprzedawczynię, jednak fajnie by było dowiedziec się trochę na ten temat już wcześniej.
np.
Czy sprzedają puste paletki (jak tak to ile kosztują ?)
Jakie mają pojemności ? tzn. jakie rozmiary, na ile cieni ?
Czy pojedynczo kupione ingloty można przekładac do paletki; kupowac je na wynos, aby uzupełnic wyczerpany cień w domu i wstawic go do palety ?
Jeżeli wiecie coś na ten temat to proszę napiszcie, jestem bardzo ciekawa.
Dziewczyny powiedzcie jak to jest z tymi magnetycznymi paletami Inglota.
Chciałabym stworzyc sobie taką paletę, mam mnóstwo pytań. Pewnie przy zakupie zawalę nimi sprzedawczynię, jednak fajnie by było dowiedziec się trochę na ten temat już wcześniej.
np.Czy sprzedają puste paletki (jak tak to ile kosztują ?)
Jakie mają pojemności ? tzn. jakie rozmiary, na ile cieni ?
Czy pojedynczo kupione ingloty można przekładac do paletki; kupowac je na wynos, aby uzupełnic wyczerpany cień w domu i wstawic go do palety ?
Jeżeli wiecie coś na ten temat to proszę napiszcie, jestem bardzo ciekawa.
A paletka magnetyczna powiedzmy 5 cieni - zapełniona, czyli z wybranymi już w sklepie cieniami. Ile będzie kosztowac ?
No bo skoro jeden cień kosztuje 10 zł to taka paletka nie powinna kosztowac 50 zł gdyż trzeba by wliczyc jeszcze cenę pustej paletki. W takim razie powinna kosztowac ok. 62 zł.
Więc wychodziło by, że kupowanie pustej się w ogóle nie opłaca dla klienta. Lepiej byłoby już kupic pełną i poczekac, aż się skończą i wtedy uzupełniac na bieżąco wkłady, w razie sympatii do firmy
A paletka magnetyczna powiedzmy 5 cieni - zapełniona, czyli z wybranymi już w sklepie cieniami. Ile będzie kosztowac ?
No bo skoro jeden cień kosztuje 10 zł to taka paletka nie powinna kosztowac 50 zł gdyż trzeba by wliczyc jeszcze cenę pustej paletki. W takim razie powinna kosztowac ok. 62 zł.Więc wychodziło by, że kupowanie pustej się w ogóle nie opłaca dla klienta. Lepiej byłoby już kupic pełną i poczekac, aż się skończą i wtedy uzupełniac na bieżąco wkłady, w razie sympatii do firmy
Z tego co wiem to paleta PRO-5 kosztuje 60zł i jest to 5 cieni + paletka
PS. przepraszam za pomyłkę moja koleżanka kupiła paletkę pustą na 10 cieni i zapłaciła 25,90. Rozmawiałam z nią i przy okazji zapytałam
Mnie się udało kupić jakiś czas temu samą pustą paletkę, bez żadnego wypełnienia i ograniczenia co do kształtu kosmetyków (czyli tylko z podkładką z magnesu) i z dużym lusterkiem za 15 zł. Jestem zadowolona, zmieści mi się tam w przyszłości do 12 cieni (nie przypuszczam, żebym więcej potrzebowała na codzień... Z resztą, to co już mam, jak na razie mi wystarcza ), a dzięki temu lusterku, nie muszę się martwić, jak się malować wybierając się na dłuższy wyjazd, bo widzę w nim całą swoją twarz.
Ogólnie wygląda to, jak na poniższych zdjęciach (sorry, za jakość, robione telefonem... i jest troszkę przybrudzona od codziennego użytku )
a pamiętasz ile zapłaciłaś za tą paletkę ? ponieważ mam dylemat czy wybrać magnetyczną z Inglota czy też Glam Box ale pewnie wybiorę Glam Box\'a ;D
Paletka 5 cieni kosztuje 60 zł ? A więc wychodzi, że pusta "piątka" to z 10 zł
Hmmm te paletki magnetyczne to mają podkładkę namagnesowaną ? a cienie w Inglocie się do nich wykupuje na wynos ? z jakimś magnesem pod spodem, bo nie wiem jak to wygląda?
Trzeba powiedziec, że cień w formie wkładu magnetycznego, a nie pojedynczego cienia ?
Paletka 5 cieni kosztuje 60 zł ? A więc wychodzi, że pusta "piątka" to z 10 zł
Hmmm te paletki magnetyczne to mają podkładkę namagnesowaną ? a cienie w Inglocie się do nich wykupuje na wynos ? z jakimś magnesem pod spodem, bo nie wiem jak to wygląda?
Trzeba powiedziec, że cień w formie wkładu magnetycznego, a nie pojedynczego cienia ?
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)