Ciucholandy, szmateksy, lumpeksy
Odwiedzacie je? Możecie pochwalić się jakimś zdobyczami?
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Odwiedzacie je? Możecie pochwalić się jakimś zdobyczami?
Ja niestety nie ;/ u mnie w miejscowości kiepsko z wyborem, albo po prostu nie znam odpowiedniego miejsca...
A skąd jesteś? może pojawi się tu ktoś z Twojej miejscowości i podpowie jakieś miejsca
W sumie nawet w małym, niepozornym szmateksie można znaleźć coś dla siebie, trzeba tylko umieć wytrwale szukać;)
Ja mieszkam w Lesznie w wielkopolsce a Ty skąd jesteś?: i co udalo Ci się "upolować"?
Ja jestem z Krakowa i tutaj szmateksów mamy pod dostatkiem chociaż o wielu nie ma się pojęcia dopóki się trafi na jakieś osoby które go polecają na różnych forach. Poza tym, te które kiedyś miały fajne dostawy mogą już miec kiepskie, to się cały czas zmienia. Ostatnio upolowałam letnią sukienkę George za 5zł
Ja jakoś nie mogę się przemóc żeby kupić coś w ciucholandzie, zniechęca mnie sam fakt że ktoś w tym chodził i że część rzeczy pochodzi z kontenerów niby PCK. Jeśli już to wolę outlety o ile nie jest połączony z lumpeksem.
Ja jakoś nie mogę się przemóc żeby kupić coś w ciucholandzie, zniechęca mnie sam fakt że ktoś w tym chodził i że część rzeczy pochodzi z kontenerów niby PCK. Jeśli już to wolę outlety o ile nie jest połączony z lumpeksem.
@karoligrz tak zapach czasami jest specyficzny ale teraz już te "cywilizowane" lumpeksy zwykle mają uprane wcześniej ubrania i nie jest tak źle poza tym myślę że gdyby któraś z Was weszła do jakiegoś fajnego lumpeksu i znalazła coś ekstra dla siebie, na pewno zaczęłybyście tam bywać. Ceny 4-6 złotych za markowe ubrania są na prawdę zachęcające
Teraz nawet panuje moda na lumpeksy, i grzebanie w stercie używanych ubrań jest trendy ale to nie powinno nikogo dziwić w dobie dzisiejszych "sieciówek" z ubraniami ciężko być oryginalną a przecież każda z nas tego pragnie
Mam tak samo. Jakoś nie czułabym się w takich ciuchach... zresztą kiedyś wybrałam się do jednego ze znajomą to nic tam ciekawego nie widziałam, wszystko szare, brzydkie:/ albo nie umiem szukać w tej stercie kartonów:/ no i do tego ten specyficzny zapach...
Ja też raz weszłam i od razu wyszłam Nie mogę tego
Ojej, to nie ma tu żadnej dziewczyny która lubi ciucholandy?
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)