Wiekszy biust? Bust up czy Dakolen?
Hej dziewczyny!
Macie jakies doswiadczenia z tabletkami na wiekszy biust Bust up lub Dakolen? Warto inwestowac? Czy to raczej \'\'pic na wode\'\'?
Czekam na Wasze opinie!
Pozdrawiam!
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Hej dziewczyny!
Macie jakies doswiadczenia z tabletkami na wiekszy biust Bust up lub Dakolen? Warto inwestowac? Czy to raczej \'\'pic na wode\'\'?
Czekam na Wasze opinie!
Pozdrawiam!
Niestety doświadczenia nie mam , koleżance o rozmiar urosły na tabl anty i wyglądają pięknie , oczywiście efekt jest tylko wtedy jak je zażywa
Z innej beczki są jakieś na zmniejszenie? bo chętnie kupię
He he to mozemy sie zamienic miejscami :D
Kazda z nas ma zawsze jakis problem jak nie za duze to za male... :D hehe
Niestety doświadczenia nie mam , koleżance o rozmiar urosły na tabl anty i wyglądają pięknie , oczywiście efekt jest tylko wtedy jak je zażywa
Mojej znajomej po anty urósł o 2 rozmiary w ciągu miesiąca , ale jak pokazała rozstępy to była masakra jakaś
Także ja bym wolała je odstawić niż się oszpecać
Podobnie może być z tabletkami na większy biust(doświadczenia nie mam)ale jak za szybko urosną tak rozstępy murowane
chętnie oddam połowe mojego, albo i 3/4...-posiadaczka "E"
Mojej znajomej po anty urósł o 2 rozmiary w ciągu miesiąca , ale jak pokazała rozstępy to była masakra jakaś
Także ja bym wolała je odstawić niż się oszpecaćPodobnie może być z tabletkami na większy biust(doświadczenia nie mam)ale jak za szybko urosną tak rozstępy murowane
Wiesz, moja koleżanka żre tabsy aby nie zajść , a biust to "skutek uboczny"
Wydaje mi sie że z rozstępami to jest tak, ze są większe lub mniejsze skłonności skóry aby powstawały. Mam znajomą co urodziła ponad 4kg dziecko a brzuch (i resztę) ma jakby nigdy nie rodziła- zero rozstępów, mnie poorały rozstępy strasznie przy tez dużym dziecku, ot taka skłonność.
chętnie oddam połowe mojego, albo i 3/4...-posiadaczka "E"
ooo to całkiem jak ja 3/4 było by ok. 80HH masakra jakaś dwa berety i gumka Mój się strasznie zdenerwował jak powiedziałam że pójdę zmniejszyć operacyjnie, bóle pleców werżnięte ramiączka, no ale to nie on musi to ze sobą co dzień nosić
ilez ja sie o niego nadbałam:( kremy, biustonosze, na rozstępy spirytus salicylowy (na swieze blizny) i mocne natluszczenie, pielegnacja ampułkami z rossmana:) tymi do twarzy;) i jestem z nich dumna...ale mogłyby byc b:(
Co do rozstepow to juz je mam... Na brzuchu, nogach i piersiach ;( a to wszystko po ciazy. Brzuch najgorzej wyglada, ale coz juz nic nie da sie zrobic... ;(
nie prawda ze się nie da...jesli nie mamy $ na kosmetyczne zabiegi ja nap[rawdę polecam ten spirytus salicylowy...spłyca nawet te juz blade rozstępy
nie prawda ze się nie da...jesli nie mamy $ na kosmetyczne zabiegi ja nap[rawdę polecam ten spirytus salicylowy...spłyca nawet te juz blade rozstępy
A jak go stosowałaś?
A to taki zwykly spirytus salicylowy? Jak czesto go stosowac? Moje rozstepy juz maja okolo 9 miesiecy to warto wogole go uzywac?
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)