Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Puder ANTI SHINE KRYOLAN- odkrycie roku!

  • Data opublikowania: 12 Wrzesień 2012
  • Autor: makijazystka.net
27
Jako posiadaczka cery mieszanej, ze świecącą się tzw. „strefą T” czyli czoło, nos, broda, przez lata poszukiwałam pudru idealnego. Testowałam pudry z każdej półki cenowej, dostępne w drogeriach, jak i te ekskluzywne, światowych marek. Eksperymentowałam nawet z pudrami azjatyckimi, naturalnymi (bambusowym), ale nigdy nie spełniały moich oczekiwań w 100% Po długich poszukiwaniach, w moje ręce wpadł puder ryżowy ANTI SHINE niemieckiej marki KRYOLAN. Po intensywnych testach nie tylko na sobie, ale również na moich klientkach, mogę powiedzieć jedno- ten puder to odkrycie roku

Puder ANTI SHINE KRYOLAN, jak sama nazwa wskazuje ma zapobiegać błyszczeniu się skóry i spełnia swoje zadanie wzorowo. Nakładany dużym, miękkim pędzlem (osobiście używam pędzla z włosia racoon MAESTRO nr 180 rozmiar 24), pokryje twarz lekką mgiełką pudru. Trzeba jednak pamiętać, by strzepnąć nadmiar kosmetyku z pędzla, gdyż w przeciwnym razie uzyskamy efekt gejszy ;-) Biały kolor kosmetyku jest jednak jego zaletą, gdyż sprawdza się dla każdego typu kolorystycznego, a dodatkowo nie zmienia koloru zaaplikowanego podkładu.

Plastikowy słoiczek z sitkiem jest poręczny i wygodnie się zniego korzysta- należy wysypać niewielką ilość na wieczko i okrężnymi ruchami nabrać na pędzel. Puder ANTI SHINE KRYOLAN jest bardzo drobno zmielony,przypomina pudry High Definition, dlatego też trzeba uważać przy otwieraniu/zamykaniu opakowania, gdyż w przeciwnym razie znajdziemy się w chmurze pudru ;-) Moja rada- przed otwarciem należy postukać słoiczkiem np. w blat, by puder opadł na dno opakowania. Pojemność 30g oznacza jedno- kosmetyk jest bardzo wydajny, a biorąc pod uwagę cenę, jego zakup będzie opłacalny (około rok codziennego stosowania).



Puder ANTI SHINE KRYOLAN dodatkowo przedłuża trwałość makijażu. Nie polecam go jednak dla posiadaczek skóry suchej. Nie nadaje się dostosowania na co dzień, gdyż duża zawartość krzemionki może przyczynić się do jeszcze większego przesuszenia skóry. Niemniej jednak, puder ten może być stosowany na większe wyjścia i wyjątkowe okazje, ale należy pamiętać, by aplikować go oszczędnie.

Puder ANTI SHINE KRYOLAN gwarantuje matowe wykończenie makijażu przez wiele godzin, jednakże musimy pamiętać, że walka z sebum, które wydziela skóra, jest jak walka z wiatrakami- można nad tym zapanować, ale z całkowitym wyeliminowaniem jest już ciężko. Przede wszystkim liczy się umiar w stosowaniu kosmetyków- odpowiednia ilość kremu pod makijaż (najlepiej, by na opakowaniu kremu była adnotacja, że nadaje się on pod makijaż),minimalna warstwa bazy i podkładu, oraz wykończenie pudrem matującym sprawi, że makijaż będzie trwalszy i wyglądał naturalnie. Posiadaczki cery mieszanej/tłustej! Jeżeli chcecie zapanować nad świecącą się skórą, stosujcie zasadę –im mniej, tym lepiej ;-)

Puder ANTI SHINE KRYOLAN jak i pędzel do pudru MAESTRO, kupicie w sklepie www.ladymakeup.pl

Zobacz też

Komentarze do Puder ANTI SHINE KRYOLAN- odkrycie roku!

log01
2019-06-25 22:14:05
od dawna poluje na ten puder

log01
2019-06-25 15:00:36
ciekawi mnie ten puder

loli
2019-02-22 19:04:00
Świetny

brygidap1
2019-02-04 21:32:10
Świetny

Mikus88
2019-01-11 15:09:38
Jestem bardzo ciekawa tego pudru, muszę go wypróbować.

naj789
2019-01-03 14:22:22
I use it since a while, such great delicate powder !! I use it since a while, such great delicate powder !!

koniczyna684
2018-12-08 22:13:12
Jeden z moich ulubionych pudrów :)

wasia
2018-10-02 12:55:10
Świetnie

gutek
2018-08-13 11:57:55
Świetnie

anniee896
2018-07-14 15:18:56
Świetny

jogo
2018-04-26 08:06:04
takie wpisy są bardzo przydatne polecam

anan93
2018-02-27 13:17:04
świetny

iilonka
2018-02-12 08:09:33
Muszę wypróbować ten puder

jordan
2018-01-27 13:07:11
chciałabym go kiedyś móc przetestować

lazybitch
2017-12-01 16:21:36
ładnie

pierozkowa
2017-11-20 16:11:02
Chociaż nie maluje się za często, to jednak ten artykuł przydał mi się w pewnym stopniu. Wytestowane i polecam od siebie gorąco.

mefir13
2017-09-04 14:25:04
warto przeczytać ten wpis

lwia1
2017-08-22 09:55:27
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-21 08:08:34
musze go wypróbować

lenon
2017-04-29 18:54:14
ciekawe kosmetyki, podobają mi się

iv90
2017-04-24 20:35:20
Kusi mnie ;) Ciekawe jak prezentuje się na zdjęciach? Nie bieli twarzy?

Amante
2017-04-13 21:23:00
Ładnie:)

vvv
2017-03-25 09:13:59
ładnie

mufinka1
2017-03-02 00:30:40
ciekawy wpis, oby więcej takich było

melusi
2017-02-20 13:27:17
świetny

mjmj
2017-02-18 19:53:15
Ładnie

manju23
2017-02-11 13:05:47
ładnie

Plinka
2017-02-07 18:10:13
Ładnie

szaraem
2017-02-07 16:45:48
podoba mi się ten wpis

monifi
2017-02-07 14:55:29
świetny

lucja1996
2017-02-06 21:32:38
ładnie

milllena
2017-01-28 18:26:17
ładnie

lvvv
2017-01-26 16:07:42
Ładnie

zuzka23
2017-01-07 20:58:56
ładnie

lux
2016-12-14 18:33:34
Ładnie

eko
2016-11-24 17:51:46
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich

ninalala
2016-11-22 12:43:54
ładnie

tymianek
2016-11-17 21:04:36
świetny

kasis123612
2016-11-17 20:26:17
świetny

ilonam93
2016-11-14 20:03:20
miałam,a może powinnam powiedzieć mam do tej pory, godny polecenia i bardzo wydajny:)

Lukrecjaa
2016-10-10 13:40:29
skoro tak polecasz, to pora się na niego skusić :D

pachnidł0
2016-09-27 16:42:20
super

jaa
2016-09-26 13:16:13
świetny

Cece89
2016-09-01 21:22:49
świetny

renia23
2016-08-10 12:09:42
super

gabi1234
2016-08-08 18:13:50
super

pigi
2016-08-07 07:50:46
Super

koniczynka100
2016-07-05 14:22:33
super

miqota
2016-06-11 11:37:48
Super

weronika8442
2016-06-04 10:14:48
może kiedyś go przetestuję :)

ewelina9090
2016-05-29 12:55:36
Super

login
2016-05-27 02:03:02
przydatny wpis

judyt4
2016-05-20 14:38:37
super

drt
2016-05-02 15:33:09
Ten puder nie za bardzo się nadaje do suchej skóry.

Kolorowalala
2016-04-16 21:18:43
Super puder

wika
2016-04-05 06:57:56
Super

tosiak
2016-04-04 19:57:52
Super

jess78
2016-04-04 19:41:01
świetny

gigix
2016-04-04 13:32:46
świetny

kejti56
2016-04-02 22:48:22
świetny

volivs
2016-04-02 12:41:14
super

mimijane
2016-04-01 18:33:09
świetny

Olaa1122
2016-04-01 09:35:41
Najlepszy puder :)

Lisia
2017-10-09 13:29:45
niestety, ale ja się z tym nie do końca zgadzam

marni
2016-03-31 10:52:06
świetny

hanaban
2016-03-30 00:11:01
świetny

jowita40
2016-03-29 16:29:49
Super

lily21
2016-03-29 14:36:27
świetny

eluv
2016-03-28 21:24:22
super

niewyspana
2016-03-28 19:14:46
Super

kikaku
2016-03-27 22:22:02
świetny

elizzka
2016-03-26 10:29:57
super :)

mikin
2016-03-25 23:23:54
świetny

tygielek
2016-03-23 18:49:46
świetny

Hannana
2016-03-22 23:39:38
Super

Netzakupy
2017-06-22 10:37:59
w pełni się z Tobą zgadzam

weronika9090
2016-03-22 16:32:51
świetny

Parikla
2016-03-21 19:32:56
Kiedyś go wypróbuję :)

elik
2016-03-20 13:49:52
świetny

marli54
2016-03-16 23:56:15
świetny

teddy23
2016-03-15 21:50:35
super

Kitekatu
2016-03-14 12:56:24
Super, może kiedyś się skuszę

aniie12
2016-03-12 16:18:43
świetny

lipsy
2016-03-10 22:55:12
świetny

kitty000
2016-03-09 19:46:55
świetny

MM2003
2016-03-07 17:42:57
Super

Kitekatu
2016-03-05 15:59:24
Zastanawiałam się nad jego zakupem, chyba mnie przekonał ten artykuł

gosia123
2016-03-04 23:51:33
świetny

rose01
2016-03-02 22:55:56
świetny

dizzy
2016-02-29 20:26:28
świetny

zuza5254
2016-02-29 18:24:05
super

blondee
2016-02-27 15:27:48
świetny

anee
2016-02-26 15:33:36
ciekawi mnie :D

zombiee
2016-02-25 21:04:35
super

ptysiul
2016-02-25 17:06:33
Idealny na wielkie wyjścia :)

lusior
2016-02-24 15:16:41
super :)

Moja
2016-02-20 22:43:01
Warto mieć w pogotowiu na ważniejsze okazje :)

comfortinnending
2016-02-15 13:26:18
Muszę go kiedyś kupić!

Moja
2016-02-09 00:08:23
Dobrze wiedzieć

Ana00
2016-02-04 02:06:20
fajny

hellosadnessxx
2016-02-02 15:52:40
super

rdmakeup
2016-01-31 13:44:58
Super

aliii19980513
2016-01-30 16:33:36
mam ten puder :) jest świetny

esss13051998
2016-01-27 17:27:51
jest super

Klaudiamala
2016-01-25 15:46:38
Super

ANNESA
2015-12-27 17:04:14
Fajny

waterandwine
2015-12-21 23:27:51
uwielbiam go

MaryMary
2015-12-12 22:33:56
fajny, ale dosyć drogi

Olcia37
2015-12-04 17:59:55
Taki puder, jakiego szukałam długo :)

Carmelo002
2015-11-30 19:07:04
Lubię ten puder :)

Gorzka13
2015-11-30 10:54:20
Juz od dawna poluje na ten puder :)

Carmelo002
2015-11-30 19:07:15
Naprawdę warto :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:29:34
Ciekawa recenzja :)

LaRive
2015-11-29 11:18:45
Fajna recenzja :)

sylwuzaur13
2015-11-23 21:43:14
super :)

xyzsylwiaxyz
2015-11-16 18:10:27
świetny jest ! ;)

Carmelo002
2015-11-30 19:07:26
Zgadzam się w 100%

jupi
2015-10-18 14:47:15
Posiadam ten puder i jestem z niego bardzo zadowolona .

tutajsylwia
2015-09-07 18:02:39
świetny produkt ;))

kamilla
2015-08-31 13:38:46
musze go miec

kamilaa109
2015-08-18 14:13:55
Nie stosowałam, przydatna recenzja :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:10:41
produkt powala jakością:)

paula978
2015-08-14 12:42:35
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:53:43
kosmetyki Kryolan są cudowne ;)

Sylwia14
2015-08-11 21:29:38
to moj ulubiony puder

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:00:54
przydatna recenzja

kiniaa19
2016-01-11 12:32:28
Dokładnie tak ;]

karolina1005
2015-08-09 21:50:26
przydatny filmik

Klaudia
2015-08-05 15:43:59
U mnie ten puder się nie do końca sprawdził. Może i mat utrzymywał się odrobinę dłużej niż w przypadku innych pudrów ale za to wysuszył mi skórę na brodzie. Dodam, że nie używałam go codziennie.

Paulina12345
2015-07-31 18:00:21
Zdecydowanie najlepszy! :)

Magnetic91
2015-07-30 21:44:31
Mam ten puder i serdecznie Polecam :)

trzynastymaja
2015-07-26 14:06:34
myslę że spisze się świetnie ;)

kamcia713
2015-07-24 15:56:52
słyszalam bardzo dobre opinię, koniecznie muszę spróbować:)

KamiluŚkaa
2015-07-18 23:14:30
Na razie mam pełen zapas pudrów, ale może kiedyś nadarzy się okazja i wypróbuję ten z Kryolana :)

monika212121
2015-06-21 19:57:07
ciekawi mnie ten puder

hawa
2012-09-27 17:24:41
Dziś otrzymałam paczkę z pudrem ryżowym i od razu go użyłam i jestem zadowolona.Zakupiłam ten puder za namową koleżanki która używa go od roku i jest zadowolona.

mademoiselle
2012-09-12 17:40:51
Fajna recenzja :) Zakupiłam już ten puder u Moniki, ale jeszcze nie otworzyłam, bo chcę choć częściowo zużyć aktualnie otwarte kosmetyki, m.in. puder fix z Essence, który jest zapewne świetnym a przy tym bardzo tanim odpowiednikiem pudru Kryolan ;) Napisz proszę czy ten puder stosujesz tylko w strefie T, czy raczej pudrujesz nim całą twarz skoro masz mieszaną cerę?

makijazystka.net
2012-09-12 18:21:17
używam zawsze minimalnej ilości pudru więc nakładam go najpierw na strefę T a tym co zostanie na pędzlu, omiatam delikatnie policzki :)

patrycja
2012-09-12 10:17:54
póki co kończe fix z essence i jestem zadowolona. Jestem też zmienna- więc dodaje kryolan do listy zakupów:)

ladymakeup
2012-09-12 07:53:08
Świetna recenzja Gosiu!! ja również jestem zachwycona tym pudrem ;p