Re: Ćwiczycie - co i jak?
raz w tygodniu biegam
U mnie właściwie każdy, który się szybko wchłania się sprawdza.
Nie miałam okazji jeszcze używać.
Wydawało mi się, że ona zastyga na twarzy i później się ją zdejmuje. Kiedyś miałam taką i wydawa...
Nie znalazłam naturalnego balsamu, który całkowicie by mi pasował.
Fajne są z tego co się orientuję tez sa balsamy od Collistar, widziałam ostatnio w dobrej cenie ...
Jak pachnie?
Ja nakładam tylko hybrydę i mam paznokcie w dobrym stanie. Ostatnio chciałam zrobić przerwę, kup...
Na moje paznokcie nie działają odżywki Eveline, tak bardzo chwalone. Czego bym nie użyła, system...
szampony z glinką Fitokosmetik
raz w tygodniu biegam
Wvczoraj kupiłam sobie sprężynę do ćwiczeń różnych partii ciała.
przysiady i brzuszki, czasem cardio tak 3 dni w tygodniu bo więcej nie mam czasu
Ćwiczyłam na siłowni, bieżnia, maszyny, wykroki, takie ćwiczenia aby być w ruchu. Efektów nie widziałam, wiec przestałam.
Ot, miałam identycznie. Może potrzebujemy więcej czasu. Ale ja to szybko się zniechęcam, tym bardziej że nie lubię ćwiczyć.
najlepiej ćwiczyć to co Tobie sprawia najwięcej przyjemności, bo trening należy wprowadzić do swojej codziennnej rutyny na stałe, a nie na moment schudnięcia. Więc jak lubisz ćwiczyć na siłowni to idź na siłkę. Jak lubisz biegać to idź pobiegać codziennie, a jak lubisz tylko spacerować to nawet solidny spacer w dobrym tempie i odpowiednia dieta zda egzamin.
Ja uwielbiam długie wypady rowerowe. W tygodniu krótsze dystanse, a w weekendy długie wycieczki 2 dniowe
Ja uwielbiam chodzić regularnie na basen. Świetna aktywność, która dodatkowo sprawia wiele frajdy
Z Moniką Kołakowską :)
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)