Eee, ale bez przesady, każdy słyszał jakieś historie o lekarzach, na zasadzie "jedna pani drugiej pani powiedziała, że trzecia pani...",
No nie bede przeciez pisac na forum nazwiska tej pani albo kim ta pani dla mnie jest, historia jest prawdziwa a nie zaslyszana ani od trzeciej ani nawet od drugiej pani, implanty sie nie przyjely i trzeba bylo usuwac. Przeciez to nie jest moj wymysl, ze moga byc komplikacje po wstawieniu implatow a przede wszystkim przeciwwskazania zeby je wszczepic a o to wlasnie pyta autorka tematu.
Jak będę sobie chciała wyrwać wszystkie zęby zdrowe, to pewnie też znajdę lekarza, co się na to zgodzi
No pewnie ze tak, niektorzy za pieniadze zrobia wszystko . Ja jednak wolalam posluchac kogos madrzejszego od siebie i zostawic zęby i nie zaluje .
Przypomnial mi sie odcinek plastycznej chirurgii na tvn style kiedy przyszedl mlody mezczyzna zmienic sobie twarz bo chcial sie upodobnic do jakiegos aktora. Chirurg mu odmowil bo wedlug jego opinii wszystko u faceta bylo jak nalezy. Pacjent wyszedl wkurzony i powiedzial, ze pojdzie do innego chirurga no i pewnie znajdzie takiego, ktory go zoperuje. Mi tu akurat podobalo sie podejscie chirurga z programu , to sie nazywa profesjonalizm .