Demakijaż olejkami
Jaki olejek dobrać do zmywania makijażu? Jak zmywać, aby makijaż usunąć a nie rozmazać go po twarzy? Jak skutecznie oczyścić skórę po takim olejku? Słyszałam że mydło Aleppo się sprawdza, ale czy są jakieś inne metody?
Olejek Busajna pozwala na dłużej utrzymac opalenizne, ładny kolor takze skórze nadaje taki złota...
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
Jaki olejek dobrać do zmywania makijażu? Jak zmywać, aby makijaż usunąć a nie rozmazać go po twarzy? Jak skutecznie oczyścić skórę po takim olejku? Słyszałam że mydło Aleppo się sprawdza, ale czy są jakieś inne metody?
Używam olejku z firmy GoCranberry w skład, którego wchodzi olejek żurawinowy, olej ze słodkich migdałów oraz witamina E. Jest to mój ulubiony olejek i jest godny polecenia.
Dziękuję, napewno wypróbuję ten sposób bo kilka razy próbowałam zrobić demakijaż olejkami, ale niestety kiepsko mi to szło i cały makijaż rozmazywał mi się po twarzy.
Robię tak samo jak Jana - naturalnym olejem kokosowym przemywam całą twarz. Wiadomo że trochę się rozmaże, ale skóra przynajmniej tak nie szczypie jak po innych produktach
Jak dla mnie taki demakijaż olejkami zajmuje za dużo czasu
za dużo czasu i za tłuste
Nie polecam przy tłustej cerze. Przy suchej może zdziałać cuda :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)