Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth

  • Data opublikowania: 2011-01-20 17:45:00
  • Autor: ladymakeup
  • 25
Recenzja bazy pod makijaż Virtual Satin Smooth

Virtual Satin Smooth



Chciałabym przedstawić Wam pewną nowość kosmetyczną - nową bazę pod makijaż polskiej marki kosmetycznej Virtual, o nazwie „Satin Smooth” czyli profesjonalny sposób na gładką, świeżą i promienną cerę.

Tak jak kiedyś już Wam obiecywałam, będę śledzić dla Was wszelkie nowinki kosmetyczne, a w miarę możliwość, będę starać się co nieco i o nich opowiedzieć. W związku z tym dzisiejszy wpis.

Od dłuższego czasu bardzo popularnymi kosmetykami stały się wszelkie bazy, zarówno te do całej twarzy, jak i z przeznaczeniem do oczu czy ust. A ponieważ trwały makijaż i nieskazitelnie gładka cera to marzenie każdej kobiety, produkty te stały się poszukiwane i najczęściej wybierane przez nas, czyli konsumentki. Każda zatem szanująca się marka kosmetyczna musi takowy produkt w swojej ofercie posiadać :) Tak jak wszystkie inne kosmetyki, możemy wyróżnić bazy droższe, jak i te tańsze. Jeśli chodzi o te drugie, czyli korzystniejsze dla naszego portfela, myślę, że warto zastanowić się nad nowością marki Virtual, która przedstawia bazę pod makijaż Satin Smooth - wygładzającą skórę jednocześnie ujednolicając jej koloryt i idealnie matując.

Z opisu Producenta możemy dowiedzieć się:
“Satin Smooth Make Up Base Professional
Wiele kobiet stara się ukryć niedoskonałości skóry i przebarwienia nakładając grube warstwy podkładu, pudru czy korektora, które nadmiernie obciążają skórę. Nowa beztłuszczowa silikonowa baza pod makijaż Satin Smooth Virtual błyskawicznie wygładza i ożywia skórę Tuszuje drobne niedoskonałości skóry i ujednolica jej koloryt. Baza pod makijaż Satin Smooth to profesjonalny kosmetyk, który przedłuża trwałość makijażu nie wysuszając delikatnej skóry twarzy. Idealnie matuje, dzięki zawartym w składzie silikonowym polimerom. Wzmacnia efekt podkładu, ułatwia jego rozprowadzanie i znacznie przedłuża działanie podkładu oraz pudru.
Wygładzającą bazę Satin Smooth Virtual można stosować także samodzielnie, bez podkładu.
Przeznaczona jest dla każdego typu skóry. Nie ściąga i nie wysusza skóry."


Sugerując się tylko zapewnieniami Producenta, można wywnioskować, że pojawił się nam na rynku świetny produkt. Ja omawianą bazę stosuję stosunkowo krótko, i nie jestem na tą chwilę subiektywnie ocenić jej i potwierdzić Wam jej wszystkie działania. Jak na razie jestem z niej zadowolona, faktycznie utrzymuje nasz makijaż "w ryzach" na długo :) ale jak same wiecie, warto niektóre produkty potestować ździebko dłużej, aby przekonać się, że są bezpieczne dla naszej cery, że nie wywołują żadnych podrażnień, uczuleń itp.
Także jak tylko wyrobię sobie "dłuższe zdanie" na temat tej nowej bazy firmy Virtual, na pewno Wam o niej opowiem – na piśmie lub we filmiku :D

Virtual Satin Smooth

Pojemność bazy: 15 ml
Cena rekomendowana: 16,00 zł
Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size Kosmetyki KOBO Professional

Zobacz też

Nowość Virtual - tusz do rzęs Full Screen Size
Kolekcja lakierów Virtual - Fruit Cocktail
Bazy pod makijaż - przegląd Ladymakeup.pl
Pod lupą: Bourjois La Laque

Komentarze do Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth

Anuluj
2017-11-29 22:24:54
ładnie
2017-11-09 17:07:11
Ładnie
2017-10-30 14:43:02
Lubię takie wpisy. Oby więcej takich było
2017-09-19 21:35:07
Świetnie się to czyta, pozdrawiam autorkę :3
2017-09-19 20:44:47
Czy też tak dziewczyny macie, że pojawia się informacja o moderowaniu wiadomości? O co tu chodzi, bo sama nie jestem w stanie tego pojąć?
2017-08-22 13:30:01
warto przeczytać ten wpis
2017-06-19 22:43:39
ciekawa
2017-05-25 13:33:10
Dobre porady, postaram się to wypróbować jakoś niebawem
2017-05-25 12:25:15
Już wrzuciłam na Pinteresta, bo warto to rozpromować szerzej
2017-05-09 22:03:28
Bardzo ciekawa baza :)
2017-04-28 22:07:29
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-14 13:13:12
Ładnie :)
2017-03-23 10:07:13
ładnie
2017-03-04 09:16:36
brzmi zachęcająco
2017-02-22 12:39:18
Ładnie
2017-02-16 19:05:25
Ładnie
2017-02-16 00:46:30
świetny
2017-02-05 22:14:13
ładnie
2017-02-04 20:15:00
świetny
2017-01-27 10:22:31
ładnie
2017-01-25 15:55:52
Ładnie
2017-01-05 00:05:03
ładnie
2016-12-12 22:59:52
Ładnie
2016-11-23 13:10:58
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-17 19:41:35
ładnie
2016-11-16 11:49:10
świetny
2016-09-29 23:42:16
świetny wpis
2016-09-26 02:47:32
świetna
2016-09-25 23:19:27
super
2016-09-08 13:26:18
świetny
2016-08-08 14:37:06
super
2016-08-08 10:50:02
super
2016-07-06 15:22:04
super
2016-06-29 21:21:32
Super
2016-06-12 22:50:24
Super
2016-06-12 03:32:37
Super
2016-06-05 15:05:46
ciekawy produkt :)
2016-05-30 17:02:58
Super
2016-05-29 05:10:01
ciekawy
2016-05-23 16:33:50
super
2016-05-01 22:09:11
Fajny produkt ;)
2016-04-04 19:54:12
Super
2016-04-04 19:46:06
świetny
2016-04-04 13:47:59
świetny
2016-04-02 22:54:49
świetny
2016-04-01 18:41:12
świetny
2016-03-31 17:10:09
Super
2016-03-31 11:03:45
świetny
2016-03-30 00:16:13
świetny
2016-03-29 22:38:49
Super
2016-03-29 15:18:11
super
2016-03-29 14:50:24
świetny
2016-03-29 12:04:59
Super :)
2016-03-28 18:55:01
Fajnie
2016-03-27 22:46:43
super :)
2016-03-27 22:27:15
świetny
2016-03-26 20:43:29
Super
2016-03-25 23:32:18
świetny
2016-03-23 18:54:01
świetny
2016-03-22 18:13:04
Super
2016-03-21 16:58:45
Jest jeszcze w sprzedaży?
2016-03-20 18:54:18
Bardzo malutka ta baza, ale po opisie jest obiecująca.
2016-03-20 14:01:13
świetny
2016-03-17 18:11:29
super
2016-11-21 22:24:01
w sumie jak to mówią "co kto w życiu lubi"
2016-03-15 22:28:38
świetny
2016-03-15 13:09:20
super
2016-03-12 16:19:13
świetny
2016-03-10 22:59:05
świetny
2016-03-09 22:16:14
Wolę zastosować dobry krem zamiast bazy :)
2016-11-13 23:32:58
nie zgodzę się z tym
2016-03-09 20:35:31
świetny
2016-03-07 18:26:12
Super
2016-03-06 12:40:10
super
2016-03-05 23:51:03
super
2016-03-04 23:55:13
świetny
2016-03-02 23:03:21
świetny
2016-03-02 21:42:16
super :)
2016-02-29 20:30:38
świetny
2016-02-27 15:58:53
Super
2016-02-26 19:14:06
ciekawa :D
2016-02-26 19:10:14
ciekawa :P
2016-02-25 21:08:16
super
2016-02-24 15:21:23
super :)
2016-02-20 22:36:09
Wydaje się w porządku :)
2016-02-15 15:00:54
Fajna baza
2016-02-05 02:42:22
super
2016-02-02 15:57:10
super
2016-01-31 13:41:20
Super
2016-01-23 13:46:51
Super
2015-12-28 21:44:52
Musze sprobowac
2015-12-20 23:14:08
nie uzywam baz
2015-12-12 22:45:14
niestety nie miałam przyjemności jej używać ;/
2015-12-04 18:14:25
Bazy nie są dla mnie.
2015-11-30 23:25:29
Nie przepadam z bazami.
2015-11-30 19:20:54
Super :)
2015-11-29 18:43:36
Nigdy nie kupowałam bazy :)
2015-11-29 12:00:11
Nie używam bazy pod makijaż, ale ciekawa recenzja :)
2015-11-21 22:39:10
nie lubie baz pod makijaz
2015-11-16 18:14:59
nigdy nie używałam bazy ale musze spróbowac ;)
2015-11-03 15:34:00
nice :)
2015-10-30 19:40:13
Ciekawy, czekam zatem na kolejną jego recenzję.
2015-10-30 11:37:34
Mnie zapychaja tego typu kosmetyki :(
2015-09-18 16:46:21
Kosmetyk interesujący , ale zawsze się zastanawiałam czy tego typu kosmetyki nie zapychają oraz czy sprawdzą się przy tłuste cerze .
2015-09-08 20:05:00
interesujący kosmetyk :)
2015-09-07 17:50:16
świetny produkt;)
2015-08-31 13:42:38
dokładnie
2015-08-29 09:57:06
Fajna recenzja :)
2015-08-16 13:19:32
ciekawy produkt ;)
2016-01-22 12:05:32
to ciekawe, nie słyszałam o tym
2015-08-14 13:02:54
przydatny wpis i recenzja :)
2015-08-14 12:00:10
baza makijaż odgrywa ważną role w makijażu wieczorowym;)
2015-08-11 21:42:19
trudno mi znalezc dobra baze
2015-08-10 11:03:24
przydatna recenzja
2015-08-09 21:53:23
przydatny filmik
2015-08-09 11:29:01
baza pod makijaż to jeden z ważniejszych wariantow przy makijażu wieczorowym ;) muszę tą wypróbowować ;)
2015-08-03 00:41:00
Mnie niestety wszystkie zapychają :(
2015-07-24 15:48:40
baza pod makijaż to moim zdaniem nieodłączny element wieczorowego makijażu. ;) bardzo zależy mi na dobrej jakości :)
2015-06-08 14:04:13
nigdy nie używałam baz pod makijaż ,naprawdę dużo dają takie bazy ?
2015-07-20 13:52:12
Według mnie tak, nie dość że wydłużają makijaż to w niektórych przypadkach ładnie podbijają kolor cieni :)
2011-07-05 17:12:36
Mam pytanie czy baza pod podkład z artdecco możecie polecić ?
2011-01-30 20:43:51
W której drogeri są jest ta baza dostępna?
2011-01-30 20:54:29
Myślę, że w większości stacjonarnych drogerii :) u mnie w sklepie www.ladymakeup.pl/sklep/ też ją znajdziesz :)
2011-01-21 19:14:57
Uwielbiam kosmetyki Virtual i ślicznie dziękuję za recenzję ;** aktualnie jestem w trakcie poszukiwań, wypróbowałam bazę Soraya i niekoniecznie byłam z niej zadowolona, jednak dzięki Tobie odnalazłam cień nadziei na piękno :D Jeszcze raz dzięki i czekam na kolejne recenzje :)
2011-01-21 13:47:08
jakie jeszcze bazy pod makijaż możesz polecić ?
2011-01-30 20:53:42
Znam jeszcze bazę z Gosh'a i Ingrid :) i wiem, że są dobre :)
2011-01-20 21:12:54
mnie ta recenzja przekonuje:) myślę że warto spróbować