Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

7
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
Y
Z

7

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth

  • Data opublikowania: 20 Styczeń 2011
  • Autor: ladymakeup
27
Recenzja bazy pod makijaż Virtual Satin Smooth

Virtual Satin Smooth



Chciałabym przedstawić Wam pewną nowość kosmetyczną - nową bazę pod makijaż polskiej marki kosmetycznej Virtual, o nazwie „Satin Smooth” czyli profesjonalny sposób na gładką, świeżą i promienną cerę.

Tak jak kiedyś już Wam obiecywałam, będę śledzić dla Was wszelkie nowinki kosmetyczne, a w miarę możliwość, będę starać się co nieco i o nich opowiedzieć. W związku z tym dzisiejszy wpis.

Od dłuższego czasu bardzo popularnymi kosmetykami stały się wszelkie bazy, zarówno te do całej twarzy, jak i z przeznaczeniem do oczu czy ust. A ponieważ trwały makijaż i nieskazitelnie gładka cera to marzenie każdej kobiety, produkty te stały się poszukiwane i najczęściej wybierane przez nas, czyli konsumentki. Każda zatem szanująca się marka kosmetyczna musi takowy produkt w swojej ofercie posiadać :) Tak jak wszystkie inne kosmetyki, możemy wyróżnić bazy droższe, jak i te tańsze. Jeśli chodzi o te drugie, czyli korzystniejsze dla naszego portfela, myślę, że warto zastanowić się nad nowością marki Virtual, która przedstawia bazę pod makijaż Satin Smooth - wygładzającą skórę jednocześnie ujednolicając jej koloryt i idealnie matując.

Z opisu Producenta możemy dowiedzieć się:
“Satin Smooth Make Up Base Professional
Wiele kobiet stara się ukryć niedoskonałości skóry i przebarwienia nakładając grube warstwy podkładu, pudru czy korektora, które nadmiernie obciążają skórę. Nowa beztłuszczowa silikonowa baza pod makijaż Satin Smooth Virtual błyskawicznie wygładza i ożywia skórę Tuszuje drobne niedoskonałości skóry i ujednolica jej koloryt. Baza pod makijaż Satin Smooth to profesjonalny kosmetyk, który przedłuża trwałość makijażu nie wysuszając delikatnej skóry twarzy. Idealnie matuje, dzięki zawartym w składzie silikonowym polimerom. Wzmacnia efekt podkładu, ułatwia jego rozprowadzanie i znacznie przedłuża działanie podkładu oraz pudru.
Wygładzającą bazę Satin Smooth Virtual można stosować także samodzielnie, bez podkładu.
Przeznaczona jest dla każdego typu skóry. Nie ściąga i nie wysusza skóry."


Sugerując się tylko zapewnieniami Producenta, można wywnioskować, że pojawił się nam na rynku świetny produkt. Ja omawianą bazę stosuję stosunkowo krótko, i nie jestem na tą chwilę subiektywnie ocenić jej i potwierdzić Wam jej wszystkie działania. Jak na razie jestem z niej zadowolona, faktycznie utrzymuje nasz makijaż "w ryzach" na długo :) ale jak same wiecie, warto niektóre produkty potestować ździebko dłużej, aby przekonać się, że są bezpieczne dla naszej cery, że nie wywołują żadnych podrażnień, uczuleń itp.
Także jak tylko wyrobię sobie "dłuższe zdanie" na temat tej nowej bazy firmy Virtual, na pewno Wam o niej opowiem – na piśmie lub we filmiku :D

Virtual Satin Smooth

Pojemność bazy: 15 ml
Cena rekomendowana: 16,00 zł

Zobacz też

Komentarze do Baza pod makijaż Virtual Satin Smooth

pannacotta
2020-09-04 23:53:54
podoba mi się ta propozycja

armiela
2020-05-13 20:56:40
ciekawie :)

marzena84p
2020-04-30 20:45:39
Świetny wpis.

koniczyna684
2020-04-30 19:25:36
Świetny wpis.

log01
2019-06-21 21:50:15
nie używam baz pod makijaż

gutek
2018-08-04 18:11:03
Świetnie

anniee896
2018-07-13 19:44:27
Świetny

jogo
2018-04-23 08:21:43
muszę wypróbować ją na sobie

jogo
2018-04-23 07:20:32
wygląda interesująco

anan93
2018-02-25 16:03:36
świetny

lazybitch
2017-11-29 22:24:54
ładnie

melania
2017-11-09 17:07:11
Ładnie

mista
2017-10-30 14:43:02
Lubię takie wpisy. Oby więcej takich było

kruci
2017-09-19 21:35:07
Świetnie się to czyta, pozdrawiam autorkę :3

bettilou
2017-09-19 20:44:47
Czy też tak dziewczyny macie, że pojawia się informacja o moderowaniu wiadomości? O co tu chodzi, bo sama nie jestem w stanie tego pojąć?

lwia1
2017-08-22 13:30:01
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-19 22:43:39
ciekawa

Netzakupy
2017-05-25 13:33:10
Dobre porady, postaram się to wypróbować jakoś niebawem

Netzakupy
2017-05-25 12:25:15
Już wrzuciłam na Pinteresta, bo warto to rozpromować szerzej

bombelek1
2017-05-09 22:03:28
Bardzo ciekawa baza :)

lenon
2017-04-28 22:07:29
ciekawy wpis podoba mi się

Amante
2017-04-14 13:13:12
Ładnie :)

vvv
2017-03-23 10:07:13
ładnie

szaraem
2017-03-04 09:16:36
brzmi zachęcająco

pirix
2017-02-22 12:39:18
Ładnie

mjmj
2017-02-16 19:05:25
Ładnie

melusi
2017-02-16 00:46:30
świetny

lucja1996
2017-02-05 22:14:13
ładnie

monifi
2017-02-04 20:15:00
świetny

milllena
2017-01-27 10:22:31
ładnie

lvvv
2017-01-25 15:55:52
Ładnie

zuzka23
2017-01-05 00:05:03
ładnie

lux
2016-12-12 22:59:52
Ładnie

tola
2016-11-23 13:10:58
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich

ninalala
2016-11-17 19:41:35
ładnie

tymianek
2016-11-16 11:49:10
świetny

tjaktereska
2016-09-29 23:42:16
świetny wpis

jaa
2016-09-26 02:47:32
świetna

pachnidł0
2016-09-25 23:19:27
super

Cece89
2016-09-08 13:26:18
świetny

pigi
2016-08-08 14:37:06
super

gabi1234
2016-08-08 10:50:02
super

koniczynka100
2016-07-06 15:22:04
super

miqota
2016-06-29 21:21:32
Super

zieloneokulary1
2016-06-12 22:50:24
Super

ewelina9090
2016-06-12 03:32:37
Super

weronika8442
2016-06-05 15:05:46
ciekawy produkt :)

jacki50
2016-05-30 17:02:58
Super

login
2016-05-29 05:10:01
ciekawy

judyt4
2016-05-23 16:33:50
super

drt
2016-05-01 22:09:11
Fajny produkt ;)

tosiak
2016-04-04 19:54:12
Super

jess78
2016-04-04 19:46:06
świetny

gigix
2016-04-04 13:47:59
świetny

kejti56
2016-04-02 22:54:49
świetny

mimijane
2016-04-01 18:41:12
świetny

volivs
2016-03-31 17:10:09
Super

marni
2016-03-31 11:03:45
świetny

hanaban
2016-03-30 00:16:13
świetny

jowita40
2016-03-29 22:38:49
Super

niewyspana
2016-03-29 15:18:11
super

lily21
2016-03-29 14:50:24
świetny

Olaa1122
2016-03-29 12:04:59
Super :)

eluv
2016-03-28 18:55:01
Fajnie

elizzka
2016-03-27 22:46:43
super :)

kikaku
2016-03-27 22:27:15
świetny

midle
2016-03-26 20:43:29
Super

mikin
2016-03-25 23:32:18
świetny

tygielek
2016-03-23 18:54:01
świetny

weronika9090
2016-03-22 18:13:04
Super

Klaudia
2016-03-21 16:58:45
Jest jeszcze w sprzedaży?

Parikla
2016-03-20 18:54:18
Bardzo malutka ta baza, ale po opisie jest obiecująca.

elik
2016-03-20 14:01:13
świetny

marli54
2016-03-17 18:11:29
super

Lisia
2016-11-21 22:24:01
w sumie jak to mówią "co kto w życiu lubi"

teddy23
2016-03-15 22:28:38
świetny

zuza5254
2016-03-15 13:09:20
super

aniie12
2016-03-12 16:19:13
świetny

lipsy
2016-03-10 22:59:05
świetny

ptysiul
2016-03-09 22:16:14
Wolę zastosować dobry krem zamiast bazy :)

pierozkowa
2016-11-13 23:32:58
nie zgodzę się z tym

kitty000
2016-03-09 20:35:31
świetny

MM2003
2016-03-07 18:26:12
Super

zuza5254
2016-03-06 12:40:10
super

naszka
2016-03-05 23:51:03
super

gosia123
2016-03-04 23:55:13
świetny

rose01
2016-03-02 23:03:21
świetny

laughwithme
2016-03-02 21:42:16
super :)

dizzy
2016-02-29 20:30:38
świetny

blondee
2016-02-27 15:58:53
Super

anee
2016-02-26 19:14:06
ciekawa :D

anee
2016-02-26 19:10:14
ciekawa :P

zombiee
2016-02-25 21:08:16
super

lusior
2016-02-24 15:21:23
super :)

Moja
2016-02-20 22:36:09
Wydaje się w porządku :)

comfortinnending
2016-02-15 15:00:54
Fajna baza

Ana00
2016-02-05 02:42:22
super

hellosadnessxx
2016-02-02 15:57:10
super

rdmakeup
2016-01-31 13:41:20
Super

Klaudiamala
2016-01-23 13:46:51
Super

ANNESA
2015-12-28 21:44:52
Musze sprobowac

waterandwine
2015-12-20 23:14:08
nie uzywam baz

MaryMary
2015-12-12 22:45:14
niestety nie miałam przyjemności jej używać ;/

Olcia37
2015-12-04 18:14:25
Bazy nie są dla mnie.

Gorzka13
2015-11-30 23:25:29
Nie przepadam z bazami.

Carmelo002
2015-11-30 19:20:54
Super :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:43:36
Nigdy nie kupowałam bazy :)

LaRive
2015-11-29 12:00:11
Nie używam bazy pod makijaż, ale ciekawa recenzja :)

sylwuzaur13
2015-11-21 22:39:10
nie lubie baz pod makijaz

xyzsylwiaxyz
2015-11-16 18:14:59
nigdy nie używałam bazy ale musze spróbowac ;)

hellosadnessxx
2015-11-03 15:34:00
nice :)

karolinaa
2015-10-30 19:40:13
Ciekawy, czekam zatem na kolejną jego recenzję.

kloss1
2015-10-30 11:37:34
Mnie zapychaja tego typu kosmetyki :(

jupi
2015-09-18 16:46:21
Kosmetyk interesujący , ale zawsze się zastanawiałam czy tego typu kosmetyki nie zapychają oraz czy sprawdzą się przy tłuste cerze .

aneczka1409
2015-09-08 20:05:00
interesujący kosmetyk :)

sylwia464
2015-09-07 17:50:16
świetny produkt;)

kamilla
2015-08-31 13:42:38
dokładnie

whispers199
2015-08-29 09:57:06
Fajna recenzja :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:19:32
ciekawy produkt ;)

kiniaa19
2016-01-22 12:05:32
to ciekawe, nie słyszałam o tym

paula978
2015-08-14 13:02:54
przydatny wpis i recenzja :)

rozkminiaj1
2015-08-14 12:00:10
baza makijaż odgrywa ważną role w makijażu wieczorowym;)

Sylwia14
2015-08-11 21:42:19
trudno mi znalezc dobra baze

MałgosiaGosia
2015-08-10 11:03:24
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:53:23
przydatny filmik

13maja
2015-08-09 11:29:01
baza pod makijaż to jeden z ważniejszych wariantow przy makijażu wieczorowym ;) muszę tą wypróbowować ;)

Paulina12345
2015-08-03 00:41:00
Mnie niestety wszystkie zapychają :(

kamcia713
2015-07-24 15:48:40
baza pod makijaż to moim zdaniem nieodłączny element wieczorowego makijażu. ;) bardzo zależy mi na dobrej jakości :)

monika212121
2015-06-08 14:04:13
nigdy nie używałam baz pod makijaż ,naprawdę dużo dają takie bazy ?

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:52:12
Według mnie tak, nie dość że wydłużają makijaż to w niektórych przypadkach ładnie podbijają kolor cieni :)

Mart
2011-07-05 17:12:36
Mam pytanie czy baza pod podkład z artdecco możecie polecić ?

Aga
2011-01-30 20:43:51
W której drogeri są jest ta baza dostępna?

ladymakeup
2011-01-30 20:54:29
Myślę, że w większości stacjonarnych drogerii :) u mnie w sklepie www.ladymakeup.pl/sklep/ też ją znajdziesz :)

Kitsune
2011-01-21 19:14:57
Uwielbiam kosmetyki Virtual i ślicznie dziękuję za recenzję ;** aktualnie jestem w trakcie poszukiwań, wypróbowałam bazę Soraya i niekoniecznie byłam z niej zadowolona, jednak dzięki Tobie odnalazłam cień nadziei na piękno :D Jeszcze raz dzięki i czekam na kolejne recenzje :)

Elwira
2011-01-21 13:47:08
jakie jeszcze bazy pod makijaż możesz polecić ?

ladymakeup
2011-01-30 20:53:42
Znam jeszcze bazę z Gosh'a i Ingrid :) i wiem, że są dobre :)

Roksi89
2011-01-20 21:12:54
mnie ta recenzja przekonuje:) myślę że warto spróbować