tusz
czy jakaś życzliwa dusza oświeci mnie i powie co zrobić aby po wytuszowaniu rzęs i zamykaniu oczu one(w sensie wytuszowane rzęsy) nie odbijały się pod oczyma?
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
czy jakaś życzliwa dusza oświeci mnie i powie co zrobić aby po wytuszowaniu rzęs i zamykaniu oczu one(w sensie wytuszowane rzęsy) nie odbijały się pod oczyma?
Tzn ja malując rzęsy tak jakby przeczesuję je szczoteczką i powoli ruchem zygzakowatym wyciągam ku górze. Później na samej górze chwilę przytrzymuję rzęsy szczoteczką-tak żeby trochę wyschły i mi się nie odbijają na dolnej powiece:) Chyba że jakoś źle szczoteczką poruszę i tak szybko mrugnę okiem to wtedy idzie w ruch patyczek kosmetyczny:D Pozdrawiam
Dokładnie, klaudusia dobrze mówi. Ja staram się odczekać chwilę bez wywracania oczami aż tusz zaschnie. A nawet jeśli coś się stanie, to oczywiście wspomniany patyczek kosmetyczny daje radę !
Ja podkręcam rzęsy zalotką i dzięki temu unikam odbijania się na dolnej powiece, ale jeśli \'coś\' skapnie, to wacik albo patyczek
czy zalotka nie łamie rzęs? Taką opinię gdzieś słyszałam... A czy zalotkę można stosować na każde rzęsy, bo moje są raczej z tych krótkich :/
Zamiast zalotki można użyć łyżeczki do herbaty - przyłożyć do powieki i lekko zacisnąć. Dla krótkich rzęs to może być łatwiejszy sposób niż łapanie zalotką.
czy zalotka nie łamie rzęs? Taką opinię gdzieś słyszałam... A czy zalotkę można stosować na każde rzęsy, bo moje są raczej z tych krótkich :/
Ja tez słyszalam taka opinię i jest to to, co hamuje mnie przed zakupem zalotki... :/ A rzesy ma średniej długości, ale rzadkie, więc jakby mi się miały jeszcze połamać...
Ja słyszałam, że zalotka łamie rzęsy jak się je złapie już pomalowane tuszem, a przed pomalowaniem tylko je podkręca.
łamanie rzęs przez zalotkę to mit:-)
Zamiast zalotki można użyć łyżeczki do herbaty - przyłożyć do powieki i lekko zacisnąć. Dla krótkich rzęs to może być łatwiejszy sposób niż łapanie zalotką.
A którą część łyżeczki mam przyłożyć do powieki???
Zalotka absolutnie nie łamie rzęs, o ile te są w dobrej kondycji
Używam zalotki codziennie od 2 lat i nie zauważyłam łamania,wypadania włosków.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)