Re: Kremy przeciwzmarszczkowe + wypełniające!
Ja przeciwzmarszczkowego używam Buatic
Dominują ciepłe odcienie, ale proponuję przyjrzeć się nr 48
Który kolor jest najchłodniejszy?
Nie miałam okazji używać akrylożelu. Trzyma lepiej, niż żel lub hybryda?
A podpowiesz mi, jaka henna według Ciebie jest najlepsza i za jaki czas powinno się ponownie nał...
Polecam naturalną hennę w proszku, w przypadku siwych włosów powinno się hennowanie powtórzyć dr...
Jak szukasz dobre bazy pod makijaz zobacz sobie z Bielendy ta linię Boost Me Up Color Drops
Czy mocno pachnie kokosem?
Też nie używałam tego szamponu.
Dokładnie, spłuczesz bez problemu :)
Ja przeciwzmarszczkowego używam Buatic
Super kremem przeciwzmarszczowym jest Royal Bee Elixir dla dojrzałych kobiet.
Moge wam polecić zamiast kremu na noc Serum 7 Olejów zamiennik kremu - mix olejów naturalnych i wyciągów z roślin, któe działają na skórę rewelacyjnie, pobudzają skóe do produkcji kolagenu, działają ujędrniajaco, regenerująco, antyzmarszczkowo, wogóle super działanie i bardzo skuteczne
Dziewczyny a któraś z was próbowała Tremelli firmy Efektima? Nowość z Rossmana :P
Mnie ona zastanawia ze względu na skład, ponoć swoje przeciwzmarszczkowe działanie zawdzięcza azjatyckiemu grzybkowi, który nazwano MASŁEM CZAROWNICY :D:D:D chyba się skuszę na niego bo ciekawość silniejsza :P
A nie jest tak, że te kremy mają działanie placebo?
Polecam linie diamentowe Lipidy z Bielendy, znakomita seria kosmetyków przeciwzmarszczkowych
A w jakim wieku jesteście że używacie przeciwzmarszczkowego?? Obawiam się że tez powinnam a nie używam..
Ja polecam krem L'OREAL Paris COLLAGEN+30,
jest cudowny przyjemna konsystencja, miły zapach i dobre efekty działania ( stosuję 4 tyg).
muszę wypróbować
Ja mam krem od Eveline.
Muszę kupić sobie jakiś, ale jeszcze nie zdecydowałam się na żaden.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)