Re: Jaki krem na zmarszczki??????
Na pewno z kwasem hialuronowym, ewentualnie serum z kwasem hialuronowym. Generalnie hialuronian sodu, zawsze można domowym sposobem użyć kropli do oczu nawilżających - da ten sam efekt ;)
Dominują ciepłe odcienie, ale proponuję przyjrzeć się nr 48
Który kolor jest najchłodniejszy?
Nie miałam okazji używać akrylożelu. Trzyma lepiej, niż żel lub hybryda?
A podpowiesz mi, jaka henna według Ciebie jest najlepsza i za jaki czas powinno się ponownie nał...
Polecam naturalną hennę w proszku, w przypadku siwych włosów powinno się hennowanie powtórzyć dr...
Jak szukasz dobre bazy pod makijaz zobacz sobie z Bielendy ta linię Boost Me Up Color Drops
Czy mocno pachnie kokosem?
Też nie używałam tego szamponu.
Dokładnie, spłuczesz bez problemu :)
Na pewno z kwasem hialuronowym, ewentualnie serum z kwasem hialuronowym. Generalnie hialuronian sodu, zawsze można domowym sposobem użyć kropli do oczu nawilżających - da ten sam efekt ;)
na pewno z retinolem, tylko nie te z Rossmana za 20 zł ale jakiejś porządnej firmy. Działają na 100% im więcej retinolu tym lepiej
Kobiety w mojej rodzinie bardzo cenią sobie linię Kuracja Młodości ze śluzu ślimaka Bielendy. Moja mama i ciotka są w niej wręcz zakochane, mają chyba całą serię i stale dokupują brakujące części :) Nawet ja podbieram mamie czasami maseczki pielęgnujące w płacie, ponieważ są świetne. Niesamowita regeneracja naskórka <3
Dobre sa te kosmetyki z Bielendy z linii Diamentowe Lipidy
Muszę kupić jakieś kosmetyki dla chrzestnej na urodziny, więc chętnie przyjrzę się Waszym typom.
Dobre sa te kosmetyki z Bielendy z linii Diamentowe Lipidy
W ogóle Bielenda ma dobre kosmetyki.
Zamiast kremu polecam regularnie stosować ampoule-mask od eveline z kolagenem. Będziesz zachwycona efektem!
Świetna jest ta linia z Bielendy Diamentowe Lipidy, doskonałe kosmetyki przeciwzmarszczkowe dla osób już od 40
z fajnych przeciwzmarszczkowych kosmetykow jest bielenda z serii diamentowe lipidy, kremy pod oczy, maseczki, sera.. sa super
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)