Utwardzacz do paznokci
Hej!
słyszałyście o utwardzaczach do paznokci, a może któraś z was stosowała? jak działają i czy je polecacie?
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Hej!
słyszałyście o utwardzaczach do paznokci, a może któraś z was stosowała? jak działają i czy je polecacie?
ja mam diamond coś tam, kupiłam w drogerii natura. )
ile za niego zapłaciłaś ? może się skuszę i sama przekonam się cóż to może zdziałać
Ja używam essence, opisałam jej działanie tutaj
http://kiniak985.pinger.pl/m/11713314/l ... ny-essence
na pewno zakupię i dziękujęę !
Ten diamond coś tam kiedyś miałam na paznokciach, kupiłam siostrze i przejechałam po swoich ale jakoś wielkiego efektu nie widziałam, kosztował jakoś w promocji 3-4 złote chyba. Teraz używam utwardzacz z golden rose, jest ok
Ten diamond coś tam kiedyś miałam na paznokciach, kupiłam siostrze i przejechałam po swoich ale jakoś wielkiego efektu nie widziałam, kosztował jakoś w promocji 3-4 złote chyba. Teraz używam utwardzacz z golden rose, jest ok
Ja też ich lubie, mam mnóstwo kolorków ich lakierów. Kosztują niewiele a sa na prawde ciekawe. Czasem zdarzy sie jakiś wodnisty że z 5 warstw mało nada kolor ale ogólnie uwielbiam ich lakiery.
Ja też ich lubie, mam mnóstwo kolorków ich lakierów. Kosztują niewiele a sa na prawde ciekawe. Czasem zdarzy sie jakiś wodnisty że z 5 warstw mało nada kolor ale ogólnie uwielbiam ich lakiery.
ja tych z golden rose miałam juz kilkadziesiat i na te wszystkie tak ze 2-3 sztuki takie wodniste byly, nie wiem moze bład przy produkcji a moze takie miały byc ale zeby był zauwazalny jakikolwiek kolor musiały pójsc ze 4 warstwy. A przy pozostałych tak 1-2 i juz super. Mimo to uwielbiam ich i bede kupowała tam dalej
Ja kupiłam sobie z Adosa taki różowy 3 w 1. Niestety wolno schnie, idea podkładu i lakieru nawierzchniowego jest fajna. Zabezpiecza przed przebarwieniami i wygładza płytkę. Nałożony na lakier nadaje połysk i (powinien) utrwalac kolor.
Najważniejsze jednak, że różnego rodzaju utwardzacze pomagają mi z miękkością moich paznokci
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)