Tangle teezer
Hej dziewczyny:) na czym polega fenomen tych szczotek? Rzeczywiście są takie dobre czy to tylko marketing?
Ostatnio wiele płynów szczypie mnie w oczy. Czy ten jest łagodny dla oczu?
Najlepiej po myciu szamponem użyć odżywki z tej serii.
Ładnie się blenduje, nie pozostawiając smug?
Nie miałam okazji używać.
Czy jest hipoalergiczny?
Większe wygładzenie będzie po masce albo sprayu z tej samej serii.
Nie ma problemu z ich zmyciem ze skóry.
Używałam z tej firmy paletę farbek do twarzy i ciała i nie miałam problemu z ich zmyciem.
Także jestem ciekawa
Hej dziewczyny:) na czym polega fenomen tych szczotek? Rzeczywiście są takie dobre czy to tylko marketing?
Cześć,
prawda jest taka, że albo się kocha te szczotki albo wręcz przeciwnie. Ja należę do tych niezadowolonych. Nie mogę się dopatrzeć żadnych cudownych właściwości. Niestety.....
nie posiadam TT, ale nigdy tez nie czulam potrzeby zakupu
Szczotka jak szczotka. Tylko o wiele droższa :) Kupiłam, spodziewałam się cudów, a tak naprawdę nie zrobiła na mnie wrażenia. Jedynie co... to ładnie wygląda. Odnoszę wrażenie, że te zachwyty to tylko dlatego, że jest popularna :)
Może nie tyle popularna co dobrze rozreklamowana :D
na mnie też nie zrobiła wrażenia, ale ostatnio jak byłam u fryzjera i zaczął mnie czesać to już wiedziałam czego używa, więc nawet w salonach ich używają :)
kocham i nigdy nie oddam
Tez mam taka ale cudow nie ma zawsze czesalam sie grzebieniem
Nie widzę w niej nic niezwykłego.
Sama jakoś nie jestem do nich przekonana, ale koleżanka bardzo sobie chwali taką szczotkę.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)