Nawilżający balsam do ciała
Zawsze po depilacji mam problem ze skórą. Jest podrażniona i najchętniej wydrałabym sobie dziury w nogach. Jakie polecacie balsamy mocno nawilżające?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Zawsze po depilacji mam problem ze skórą. Jest podrażniona i najchętniej wydrałabym sobie dziury w nogach. Jakie polecacie balsamy mocno nawilżające?
ja używałam z garniera czerwony i był całkiem ok
Tez mam ten problem i szczerze polecam balsam po goleniu dla mezczyzn Loreal w takiej bialej buteleczce
ale nie pachnie tak męsko?
Od dłuższego czasu maltretuję tylko jeden balsam, a mianowicie balsam CND Scentsations "Słoneczne Wybrzeże". U mnie sprawdza się swietnie, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. No i najważniejsze dobrze nawilża skórę. Ja kiedy golę nogi na szybko i nieuważnie też zwykle mam krostki a on tą skórę ładnie nawilża i łagodzi. Ten zapach, ktory mam jest dla mnie dość dziwny. Nie, że śmierdzi ale ciężko go porównać do czegokolwiek. Za to mój szlafrok teraz cały nim pachnie ;)
To chyba nie jest przeszkodą, gorzej jakby to facet pachniał babskko :P
Klaudia a ten balsam jest dostępny w jakiejś stacjonarnej drogerii? Nigdy o nim nie słyszałam.
Na mnie działają kremy i balsamy Flosleka. I chyba tylko to.
Z czystym sumieniem mogę polecić balsam do ciała marki NIVEA. Idealnie nawilaża i kosmetyki z tej firmy raczej nie uczulają :)
To chyba nie jest przeszkodą, gorzej jakby to facet pachniał babskko :P
tez uzywam balsamu dla mezczyzn, zapach akurat mi sie podoba, poza tym szybko sie ulatnia
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)