Najbardziej polecany samoopalacz do twarzy
Czy znalazlyscie juz najlepszy samoopalacz do twarzy ktory wyglada najbardziej naturalnie -jest nieszkodliwy?
czyli:nie zapycha,nie wysusza,nie podraznia,nadaje sie do cery wrazliwej ?
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Czy znalazlyscie juz najlepszy samoopalacz do twarzy ktory wyglada najbardziej naturalnie -jest nieszkodliwy?
czyli:nie zapycha,nie wysusza,nie podraznia,nadaje sie do cery wrazliwej ?
Ja używam chusteczek samoopalających z Rossmana albo tesco. Nie robią smug i nie szkodzą mojej wybrednej cerze.
Nie jestem fanka samoopalaczy, zwlaszcza do twarzy :( A moje ramiona i dekolt szybko lapia slonce, wiec musze jakoswyrownac koloryt zeby na twarzy tez miec jakas opalenizne. Jak na razie najlepiej sprawdza sie pianka magic bronze z Bielendy :) Mam tą jasniejsza, bo z natury mam dosc jasna karnacje
a ta pianka magic bronze to tylko jest do całego ciała? nie robi plam itp ?
ta pianka magic bronze jest też do ciała, ja używam jej na nogi, aby trochę je przyciemnic i nie spalić się jak tylko słonko na dobre wyjdzie:) jak na razie nie ma żadnych plam, super jednolicie, nawet jak sięczegos nie dotrze:)
aaa to chyba kupie sobie ta pianke, a z jakiej ona firmy? w sumie moze jak powiem w sklepiej ze magic bronze to bedzie wiadomo o jaka pianke chodzi. ;)
ja też używałam kiedyś tej pianki Magic bronze, ona jest firmy Bielenda. Ładnie wyrównuje koloryt. A do twarzy dla bladych osób fajny jest Argan Bronzer też tej firmy, przynajmniej u mnie ładnie rozświetlał twarz
właśnie tez słyszałam o tym argan bronzer i chyba na początek na niego się zdecysuję :)
hmm zaciekawił mnie ten argan bronzer ale musze przeczytac jego skład w sklepie
Magic Bronze Bielendy to pianka brązujaca do ciała w dwóch wersjach: dla jasnej dla ciemnej karnacji. W skład tej serii wchodzi też chusteczka brązująca do calego ciała. Trudno jest mi coś powiedzieć o Magic Bronze, bo to nowość (widziałam już w rossmannie). Pianki jest 150 ml i nie wiadomo czy jest wydajna...
Argan Bronzer Bielendy to koncentrat brązujący. Używam od około trzech tygodni. Na razie jestem zadowolona. Daje efekt skóry delikatnie muśniętej słońcem, efekt ten można stopniować, ale raczej trudno zrobić sobie krzywdę. Po pierwszej aplikacji cera nabrała zdrowego koloru, ale trudno powiedzieć, żeby była opalona. Poza tym fajnie pachnie i nawilża. Można dodać pare kropel do ulubionego kremu. Niestety po aplikacji trzeba dokładnie umyć ręce.
pianka magic bronze mimo wiekości jest wydajna,ponieważ mam już jakiś czas i nie czuje aby dużo z niej ubylo:) więc smiało:)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)