Cellulit od czego się robi
Hej jestem szczupła a mam cellulit. Wiecie od czego się robi ?
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
dokladnie
Siedzacy tryb zycia slodycze...
Siedzacy tryb zycia slodycze...
też tak uważam
to akurat mnie nie dotyczy
od słodyczy
Powstawaniu cellulitu sprzyja siedzący tryb życia, brak ruchu ale również zla dieta czy uwarunkowania genetyczne.
Mysle ze kazda kobieta w mniejszym lub wiekszym stopniu ma jakis tam cellulit. Nawet modelki ktore cwicza dbaja o siebie nie zawsze moga sie pochwalic idealna skora. Dla mnie nie jest to duzym kompleksem, ale staram sie porzadnie nawilzac i masowac skore, by byla jedrna- obecnie mam oliwkę w żelu z bielendy. To jest produkt z serii sexy mama, wiec kosmetyk dla zaawansowanych :D
dzieki za rady
ja jem slodycze, jestem szczupa a nie mam. Nie wiem z czego sie to robi
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)