Ania - pierwszy publiczny makijaż:)
Tak dzisiaj "ubrałam" swoje oczka PS. Wiem, że krzywo, ale ja mam dziwne powieki
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Tak dzisiaj "ubrałam" swoje oczka PS. Wiem, że krzywo, ale ja mam dziwne powieki
super jak na pierwszy raz!
A dziękuję bardzo:) Oczywiście jakieś tam próby wcześniej już były, ale na wyjścia malowały mnie koleżanki.
Świetne połączenie i rozłożenie kolorków.
Dzisiaj i u mnie zawitał fiolet tyle, że z odrobiną złota. Może coś później wrzucę
Jakich cieni użyłaś? Bardzo podoba mi się ten ciemniejszy w zewnętrznym kąciku.
Cała powieka lilia, w kąciku fiolet, a pod brwią beż, żeby rozjaśnić trochę, bo za ciemny mi wyszedł. Paletka z Oriflame.
bardzo ładnie:)
Jak na pierwszy raz to naprawdę super ci wyszło :)
Dodałabym tam delikatną kreskę, ale super wyszło jak na początki. :)
brakuje mi umalowanych rzęs
Naprawdę fajny :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)