Wyróżnione marki

Szczególnie polecamy

Regulamin
Program lojalnościowy
Polityka prywatności
Koszt dostawy
Kontakt
Zwrot lub wymiana

Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II

  • Data opublikowania: 18 Lipiec 2013
  • Autor: ladymakeup
37
W związku z Waszym pozytywnym odbiorem filmiku Kosmetyki: tanie a dobre - czy to możliwe? postanowiłam "iść za ciosem" i nakręcić więcej filmików o podobnej tematyce. Choć przyznam szczerze, że szykując się do kręcenia, naszła mnie chwila zwątpienia - czy oby na pewno znajdę jeszcze w swoich kosmetycznych zbiorach kosmetyki niedrogie, a naprawdę dobre i godne polecenia? Oczywiście, niepotrzebnie martwiłam się na zapas - uszykowałam sobie "materiał" na co najmniej jeszcze jeden filmik ;) A i z Waszą pomocą (mam nadzieję, że polecicie jakieś ciekawe produkty) liczę, że uda się nagrać i kolejne video ;)
Tym razem przedstawiam Wam nie tylko kosmetyki, ale przedmioty bezpośrednio związane z makijażem - czyli po prostu pędzle. Po kilku latach korzystania z nich - przy wykonywaniu swojego codziennego make up'u, nie wyobrażam sobie makijażu bez nich. Pojawią się te modele, które używam najdłużej i najczęściej - pędzel do bronzera marki Kozłowski, do różu oraz podręczny kabuki z La Rosa. Oprócz akcesoriów dominować będą produkty do oczu i brwi - m.in. sprawdzone zestawy do makijażu brwi - zarówno z Essence, jak i Catrice, czy ziołowy arabski kohl/kajal - Hasami, dzięki któremu możemy choć wizualnie przybliżyć się do Bliskiego Wschodu ;) Nie zabraknie również eyelinerów w żelu oraz w pisaku (moja najświeższa "zdobycz" o kosmicznym kształcie;) Będą również dwie pozycje od marki Flormar - ale na szczegóły zapraszam już do filmiku:) Zdradzę tylko tyle, że wszystkie przedstawiane produkty (no prawie...za wyjątkiem kabuki) nie kosztują więcej niż 20 zł. Życzę Wam miłego oglądania i koniecznie podzielcie się swoimi TANIMI a DOBRYMI kosmetykami!!:) pozdrawiam serdecznie, Monika :*

Zobacz też

Komentarze do Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II

log01
2019-06-26 14:56:17
zachęcasz do kupienia

loli
2019-02-22 19:03:22
Świetny

brygidap1
2019-02-07 23:03:39
Świetny

Mikus88
2019-01-09 23:53:42
Muszę kilka rzeczy przetestować.

wasia
2018-10-02 11:52:59
świetnie

gutek
2018-08-12 19:41:47
świetnie

anniee896
2018-07-15 14:55:51
Świetny

jogo
2018-04-23 14:44:35
ja też mam wiele tanich i dobrych produktów

anan93
2018-02-27 19:18:07
świetny

jordan
2018-01-27 11:16:03
Ciekawe czy u mnie by się sprawdziły te kosmetyki

Prada86
2017-12-06 11:49:53
интересная запись!

lazybitch
2017-12-01 23:22:39
ładnie

kasiauznanska
2017-10-10 22:17:22
Myślę, żę nie warto wydawać pieniędzy na drogi kosmetyki, ponieważ to rzecz którą używamy.

GrazynaOrkie
2017-10-01 16:55:57
Swietny post! Bardzo przydatne informacje, miło sie czyta!

kruci
2017-09-27 16:00:16
Jak mogę w prosty sposób usunąć zaskórniki i te kropki z porów? Dziewczyny na forum nie są zbyt pomocne ;p

bettilou
2017-09-26 15:12:56
Szkoda, że nie ma tutaj lajków bo bym jednego zostawiła

Prada86
2017-09-25 18:24:08
интересно!

pierozkowa
2017-09-14 12:50:18
Ostatnio miałam ochotę właśnie poeksperymentować z czymś takim. Teraz widze, że jest ku temu okazja.

Barbara223
2017-09-13 18:38:38
ładnie

Lisia
2017-09-09 04:17:51
Kiedy będą dostępne wszystkie produkty z listy pod artykułem? Zapisałam się na powiadomienie, ale ani widu, ani słychu niestety. :( ;)

mefir13
2017-09-03 11:32:25
warto przeczytać ten wpis

koniczyna684
2017-09-02 12:11:46
Mam kilka z tych produktów, potwierdzam dobre jakościowo :)

lwia1
2017-08-22 08:20:45
warto przeczytać ten wpis

prima
2017-06-21 19:03:51
lubię tanie a dobre

Netzakupy
2017-05-27 00:40:44
Jak mogę w prosty sposób usunąć zaskórniki i te kropki z porów? Dziewczyny na forum nie są zbyt pomocne ;)

lenon
2017-05-19 16:19:17
lubię takie wpisy, warto przeczytać

optik
2017-04-29 15:09:04
ciekawy wpis podoba mi się

iv90
2017-04-25 20:07:07
Swego czasu chorowałam na kosmetyki Flormar, niestety były tak ciężko dostępne, że dałam sobie spokój :(

Amante
2017-04-12 12:20:08
Ładnie :)

fiona1
2017-04-08 19:03:18
ciekawy wpis, podoba mi się

vvv
2017-03-25 14:51:56
ładnie

szaraem
2017-03-06 20:23:05
podoba mi się ten wpis, proszę o więcej takich

melusi
2017-02-20 19:47:45
świetny

mjmj
2017-02-19 11:59:30
Ładnie

Prada86
2017-02-19 11:25:49
интересно!

Prada86
2017-02-17 15:50:25
интересно!

manju23
2017-02-11 21:30:32
ładnie

mufinka1
2017-02-09 08:58:40
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać

monifi
2017-02-07 18:19:52
świetny

lucja1996
2017-02-07 17:04:48
ładnie

milllena
2017-01-29 15:30:55
ładnie

lvvv
2017-01-27 17:59:02
Ładnie

Koralin
2017-01-10 22:59:30
Świetne pędzle, zbieram je namiętnie i ciągle mi mało. Recenzja bardzo przydatna.

zuzka23
2017-01-07 22:51:09
ładnie

ilonam93
2016-12-26 13:03:47
Uwielbiam takie wpisy:)

lux
2016-12-15 23:32:42
Ładnie

tola
2016-11-23 17:10:11
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich

ninalala
2016-11-22 16:35:24
ładnie

tymianek
2016-11-17 22:28:24
świetny

jaa
2016-10-02 13:04:13
świetne

pachnidł0
2016-09-27 22:09:10
super

Cece89
2016-08-30 17:46:09
świetny

marrlena115
2016-08-15 12:29:45
Super

gabi1234
2016-08-09 16:08:17
super

pigi
2016-08-06 21:10:47
super

tiramisu2016
2016-07-29 11:19:38
super

koniczynka100
2016-07-04 18:17:10
super

miqota
2016-06-30 18:44:10
Super

weronika8442
2016-06-03 16:58:21
bardzo fajne :)

login
2016-05-30 17:46:08
cudne

ewelina9090
2016-05-29 11:53:31
super

judyt4
2016-05-24 18:37:41
super

margog9090
2016-05-07 08:12:44
Super

drt
2016-05-02 23:20:30
Fajny ten kabuki.

renia23
2016-04-22 09:40:18
ciekawa jestem tych pędzli ;p

joanna9090
2016-04-09 14:23:05
Super

wika
2016-04-05 06:54:12
Super

tosiak
2016-04-04 19:58:59
Super

jess78
2016-04-04 19:40:12
świetny

gigix
2016-04-04 13:20:53
świetny

kejti56
2016-04-02 22:47:01
świetny

volivs
2016-04-02 11:25:44
Super

mimijane
2016-04-01 18:31:36
świetny

Olaa1122
2016-04-01 09:39:21
Super :)

marni
2016-03-31 10:50:06
świetny

hanaban
2016-03-30 00:08:05
świetny

jowita40
2016-03-29 16:25:44
Super

lily21
2016-03-29 14:35:03
świetny

eluv
2016-03-28 21:27:20
super

niewyspana
2016-03-28 19:10:20
Super

kikaku
2016-03-27 22:21:22
świetny

elizzka
2016-03-26 10:24:28
super :)

mikin
2016-03-25 23:22:27
świetny

tygielek
2016-03-23 18:48:46
świetny

weronika9090
2016-03-22 16:30:53
super

Parikla
2016-03-21 19:29:20
Ingrid ma bardzo dobre kosmetyki :)

elik
2016-03-20 13:48:46
świetny

marli54
2016-03-16 23:49:55
świetny

teddy23
2016-03-15 21:46:21
super

Kitekatu
2016-03-14 12:49:02
Mam tą bazę Ingrid i też uważam że jest świetna

zuza5254
2016-03-13 11:29:35
super

magdalen97
2016-03-12 18:56:35
podobają mi się twoje paznokcie i fajne kosmetyki

aniie12
2016-03-12 17:13:03
super

lipsy
2016-03-10 22:54:23
świetny

kitty000
2016-03-09 19:46:09
świetny

MM2003
2016-03-07 17:41:12
Super :)

gosia123
2016-03-04 23:45:42
świetny

rose01
2016-03-02 22:54:47
świetny

dizzy
2016-02-29 20:25:49
świetny

magdalen97
2016-02-28 23:19:08
świetne są:D polecam

blondee
2016-02-27 15:24:08
super

Olaa1122
2016-02-26 15:14:43
Zgadzam się z tym, że są tanie i dobre :)

anee
2016-02-26 14:53:51
świetna sprawa :)

Moja
2016-02-26 09:24:16
Superaśnie :)

zombiee
2016-02-25 21:00:19
super

lusior
2016-02-24 15:15:21
super :)

ptysiul
2016-02-24 09:11:41
Super! Ciekawy ten kabuki z la Rosa :)

Moja
2016-02-17 23:48:28
A jednak można :)

comfortinnending
2016-02-15 07:29:47
Moja ulubiona seria. :)

Ana00
2016-02-04 02:03:57
cos dla mnie

hellosadnessxx
2016-02-02 15:45:42
super :)

rdmakeup
2016-02-01 13:53:58
świetne kosmetyki :)

Klaudiamala
2016-01-22 23:08:49
Super

monia08
2016-01-22 19:42:40
super

ANNESA
2015-12-27 13:20:15
Tez mam ta baze

riley
2015-12-25 17:15:30
Ta baza z Ingrid rządzi! :)

waterandwine
2015-12-21 23:30:14
super

MaryMary
2015-12-12 22:53:11
Świetna recenzja

Carmelo002
2015-11-30 19:22:42
Fajne :)

klaudusia0807
2015-11-29 18:27:09
Lubię kosmetyki ingrid :)

LaRive
2015-11-29 11:14:04
Gdzie są dostępne kosmetyki tej marki?

sylwuzaur13
2015-11-23 21:45:16
super

jupi
2015-10-15 16:21:57
Świetny film .

LaRive
2015-11-29 11:14:14
Zgadzam się :)

karotka07
2015-10-15 15:00:20
ciekawy filmik

hellosadnessxx
2015-10-08 02:18:07
super :)

aneczka1409
2015-09-08 19:59:04
świetny filmik :)

kiniaa19
2015-12-30 03:35:49
dokladnie

tutajsylwia
2015-09-07 18:03:43
świetne kosmetyki :)

kamilaa109
2015-08-18 14:11:31
Przydatny filmik :)

sblaszczyk1998
2015-08-16 13:08:22
fajny filmik ;)

rozkminiaj1
2015-08-14 11:50:28
pędzle są super ;)

MałgosiaGosia
2015-08-10 10:58:21
przydatna recenzja

karolina1005
2015-08-09 21:49:13
przydatny filmik

13maja
2015-08-06 13:52:03
super kosmetyki ;) catrice, essence, flormar to tanie kosmetyki a zaskakują jakościa ;)

Klaudia
2015-08-05 15:49:46
Bardzo lubię kosmetyki Catrice, są tanie i dobre. Często wśród tych tańszych marek znajdzie się wiele perełek, które mogłyby spokojnie być produktami z wyższej półki.

Paulina12345
2015-07-31 18:04:05
Marka Ingrid zbiera ostatnio dobre opinie :)

Olcia37
2015-07-28 10:46:30
Słyszałam wiele o tych produktach, ten filmik jeszcze bardziej mnie zachęcił :)

trzynastymaja
2015-07-26 14:04:56
zachęcasz do kupienie, oj zachęcasz ;)

sylwia1305
2015-07-24 16:35:26
wart uwagi jest również tusz do rzęs Wibo z rossmana, żólty ;))

kamcia713
2015-07-24 15:49:22
uwielbiam markę Flormar, szkoda że została wycofana ;(

KamiluŚkaa
2015-07-20 13:59:39
Mam zamiar zakupić w najbliższym czasie pędzle Kavai do różu oraz podkładu, może przy okazji kupię pędzle Kozłowski bo widziałam taki do eyelinera i to bardzo tani a mam zamiar kiedyś wypróbować żelowy eyeliner :)

monika212121
2015-04-29 17:18:19
ja tez w swojej kosmetyczce mam trochę tanich a dobrych kosmetyków

Kasia
2013-11-13 16:56:55
gdzie można zaleźć produkty z firmy FLORMAR? w jakich drogeriach?

Aleksandra
2013-11-03 11:53:33
Ja bym polecała Polską firmę MARIZA. Osobiście jestem zadowolona z kosmetyków, firma co katalog nowości dodaje w katalogu. Rozwija się od 3 lat w formie MLM, tak istnieje na rynku od 1988 roku.

syla
2013-10-21 18:17:57
Może i ja coś dorzucę:-) - pomadki catrice są świetne - szmineczki golden rose,uwielbiam numerek 128 i 53 - róż flormar,kocham P115 - cienie miyo - puder spiekany joko mineral,używam jako rozświetlacza ze względu na drobinki:-)

Ania
2013-07-31 12:26:09
Jeśli chodzi o bazę to niestety mam inne doświadczenia. Próbowałam tańszych odpowiedników, ale zawsze wracam do bazy ARTDECO... Pozdrawiam :)

Natalia
2013-07-30 15:29:38
Oriflame też ma niezłą paletkę do brwi. Z Catrice warto zainteresować się ich korektorem - Camouflage Cream.

Roksi89
2013-07-24 15:35:51
Ze swojej strony mogę polecić pędzelek "kulkę" z Essence- kosztował chyba 5,99 a odkąd go mam inne pędzle do blendowania(droższe od niego) poszły w odstawkę:)

Paulina
2013-07-20 15:35:04
Ja znalazłam coś podobnego z Bell do tego rozświetlacza z tej samej firmy. Kosztuje 17.90 i nazywa się "puder rozświetlający" no.2 ma taki łososiowy i bardzo jasny fiołek i też super rozświetla. Szkoda że tamtego już nie ma:)

RedBlush
2013-07-18 23:03:45
Tą baze z ingrid też mam i też ją mogę polecić, ale ze względu na silikonową powłokę nie używam jej codziennie, bo się boję że zapcha mi skórę, jeśli nie zapycha to niech ktoś mnie oświeci; eyeliner z essence też polecam (czy on się kiedyś skończy?) jest wydajny niesamowicie. Co do Twojego witania Monika to dla mnie to możesz mówić hej, cześć czy witam was.. ważne , że wogóle się witasz na początku filmiku, a w jakiej formie to już nie ważne.. aa w następnym odcinku to bym chciała żebyś nam przedstawiła swojego małego forumowicza:)

kallina9
2013-07-18 18:44:35
Baza z Essence cudowna :)

karolina19111
2013-07-18 12:20:38
Jak dla mnie pedzle Lancrone sa bardzo dobre, niczy sie nie różnia od Hakuro ale na zastawie mozna duzo zaoszczędzić..:D Poza tym baza pod Cienie Paese- duzo tanszy odpowiednik ArtDeco a poza cena nie róznią sie niczym nawet opakowaniem i cena...:D