Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II

  • Data opublikowania: 2013-07-18 10:14:16
  • Autor: ladymakeup
  • 28
W związku z Waszym pozytywnym odbiorem filmiku Kosmetyki: tanie a dobre - czy to możliwe? postanowiłam "iść za ciosem" i nakręcić więcej filmików o podobnej tematyce. Choć przyznam szczerze, że szykując się do kręcenia, naszła mnie chwila zwątpienia - czy oby na pewno znajdę jeszcze w swoich kosmetycznych zbiorach kosmetyki niedrogie, a naprawdę dobre i godne polecenia? Oczywiście, niepotrzebnie martwiłam się na zapas - uszykowałam sobie "materiał" na co najmniej jeszcze jeden filmik ;) A i z Waszą pomocą (mam nadzieję, że polecicie jakieś ciekawe produkty) liczę, że uda się nagrać i kolejne video ;)
Tym razem przedstawiam Wam nie tylko kosmetyki, ale przedmioty bezpośrednio związane z makijażem - czyli po prostu pędzle. Po kilku latach korzystania z nich - przy wykonywaniu swojego codziennego make up'u, nie wyobrażam sobie makijażu bez nich. Pojawią się te modele, które używam najdłużej i najczęściej - pędzel do bronzera marki Kozłowski, do różu oraz podręczny kabuki z La Rosa. Oprócz akcesoriów dominować będą produkty do oczu i brwi - m.in. sprawdzone zestawy do makijażu brwi - zarówno z Essence, jak i Catrice, czy ziołowy arabski kohl/kajal - Hasami, dzięki któremu możemy choć wizualnie przybliżyć się do Bliskiego Wschodu ;) Nie zabraknie również eyelinerów w żelu oraz w pisaku (moja najświeższa "zdobycz" o kosmicznym kształcie;) Będą również dwie pozycje od marki Flormar - ale na szczegóły zapraszam już do filmiku:) Zdradzę tylko tyle, że wszystkie przedstawiane produkty (no prawie...za wyjątkiem kabuki) nie kosztują więcej niż 20 zł. Życzę Wam miłego oglądania i koniecznie podzielcie się swoimi TANIMI a DOBRYMI kosmetykami!!:) pozdrawiam serdecznie, Monika :*

Nowości od HAKURO - sierpień 2013 DERMACOL Make Up Cover - test na żywo

Zobacz też

Kosmetyki: tanie a dobre - czy to możliwe?
Ulubieńcy LIPCA - kosmetyki, które skradły moje serce :)
Kosmetyki, których nie polecam
Moje kosmetyki - cienie do powiek

Komentarze do Kosmetyki: tanie a dobre - cz. II

Anuluj
2017-06-21 19:03:51
lubię tanie a dobre
2017-05-27 00:40:44
Jak mogę w prosty sposób usunąć zaskórniki i te kropki z porów? Dziewczyny na forum nie są zbyt pomocne ;)
2017-05-19 16:19:17
lubię takie wpisy, warto przeczytać
2017-04-29 15:09:04
ciekawy wpis podoba mi się
2017-04-25 20:07:07
Swego czasu chorowałam na kosmetyki Flormar, niestety były tak ciężko dostępne, że dałam sobie spokój :(
2017-04-12 12:20:08
Ładnie :)
2017-04-08 19:03:18
ciekawy wpis, podoba mi się
2017-03-25 14:51:56
ładnie
2017-03-06 20:23:05
podoba mi się ten wpis, proszę o więcej takich
2017-02-20 19:47:45
świetny
2017-02-19 11:59:30
Ładnie
2017-02-19 11:25:49
интересно!
2017-02-17 15:50:25
интересно!
2017-02-11 21:30:32
ładnie
2017-02-09 08:58:40
ciekawy i przydatny wpis polecam przeczytać
2017-02-07 18:19:52
świetny
2017-02-07 17:04:48
ładnie
2017-01-29 15:30:55
ładnie
2017-01-27 17:59:02
Ładnie
2017-01-10 22:59:30
Świetne pędzle, zbieram je namiętnie i ciągle mi mało. Recenzja bardzo przydatna.
2017-01-07 22:51:09
ładnie
2016-12-26 13:03:47
Uwielbiam takie wpisy:)
2016-12-15 23:32:42
Ładnie
2016-11-23 17:10:11
podobają mi się takie wpisy, oby więcej takich
2016-11-22 16:35:24
ładnie
2016-11-17 22:28:24
świetny
2016-10-02 13:04:13
świetne
2016-09-27 22:09:10
super
2016-08-30 17:46:09
świetny
2016-08-15 12:29:45
Super
2016-08-09 16:08:17
super
2016-08-06 21:10:47
super
2016-07-29 11:19:38
super
2016-07-04 18:17:10
super
2016-06-30 18:44:10
Super
2016-06-03 16:58:21
bardzo fajne :)
2016-05-30 17:46:08
cudne
2016-05-29 11:53:31
super
2016-05-24 18:37:41
super
2016-05-07 08:12:44
Super
2016-05-02 23:20:30
Fajny ten kabuki.
2016-04-22 09:40:18
ciekawa jestem tych pędzli ;p
2016-04-09 14:23:05
Super
2016-04-05 06:54:12
Super
2016-04-04 19:58:59
Super
2016-04-04 19:40:12
świetny
2016-04-04 13:20:53
świetny
2016-04-02 22:47:01
świetny
2016-04-02 11:25:44
Super
2016-04-01 18:31:36
świetny
2016-04-01 09:39:21
Super :)
2016-03-31 10:50:06
świetny
2016-03-30 00:08:05
świetny
2016-03-29 16:25:44
Super
2016-03-29 14:35:03
świetny
2016-03-28 21:27:20
super
2016-03-28 19:10:20
Super
2016-03-27 22:21:22
świetny
2016-03-26 10:24:28
super :)
2016-03-25 23:22:27
świetny
2016-03-23 18:48:46
świetny
2016-03-22 16:30:53
super
2016-03-21 19:29:20
Ingrid ma bardzo dobre kosmetyki :)
2016-03-20 13:48:46
świetny
2016-03-16 23:49:55
świetny
2016-03-15 21:46:21
super
2016-03-14 12:49:02
Mam tą bazę Ingrid i też uważam że jest świetna
2016-03-13 11:29:35
super
2016-03-12 18:56:35
podobają mi się twoje paznokcie i fajne kosmetyki
2016-03-12 17:13:03
super
2016-03-10 22:54:23
świetny
2016-03-09 19:46:09
świetny
2016-03-07 17:41:12
Super :)
2016-03-04 23:45:42
świetny
2016-03-02 22:54:47
świetny
2016-02-29 20:25:49
świetny
2016-02-28 23:19:08
świetne są:D polecam
2016-02-27 15:24:08
super
2016-02-26 15:14:43
Zgadzam się z tym, że są tanie i dobre :)
2016-02-26 14:53:51
świetna sprawa :)
2016-02-26 09:24:16
Superaśnie :)
2016-02-25 21:00:19
super
2016-02-24 15:15:21
super :)
2016-02-24 09:11:41
Super! Ciekawy ten kabuki z la Rosa :)
2016-02-17 23:48:28
A jednak można :)
2016-02-15 07:29:47
Moja ulubiona seria. :)
2016-02-04 02:03:57
cos dla mnie
2016-02-02 15:45:42
super :)
2016-02-01 13:53:58
świetne kosmetyki :)
2016-01-22 23:08:49
Super
2016-01-22 19:42:40
super
2015-12-27 13:20:15
Tez mam ta baze
2015-12-25 17:15:30
Ta baza z Ingrid rządzi! :)
2015-12-21 23:30:14
super
2015-12-12 22:53:11
Świetna recenzja
2015-11-30 19:22:42
Fajne :)
2015-11-29 18:27:09
Lubię kosmetyki ingrid :)
2015-11-29 11:14:04
Gdzie są dostępne kosmetyki tej marki?
2015-11-23 21:45:16
super
2015-10-15 16:21:57
Świetny film .
2015-11-29 11:14:14
Zgadzam się :)
2015-10-15 15:00:20
ciekawy filmik
2015-10-08 02:18:07
super :)
2015-09-08 19:59:04
świetny filmik :)
2015-12-30 03:35:49
dokladnie
2015-09-07 18:03:43
świetne kosmetyki :)
2015-08-18 14:11:31
Przydatny filmik :)
2015-08-16 13:08:22
fajny filmik ;)
2015-08-14 11:50:28
pędzle są super ;)
2015-08-10 10:58:21
przydatna recenzja
2015-08-09 21:49:13
przydatny filmik
2015-08-06 13:52:03
super kosmetyki ;) catrice, essence, flormar to tanie kosmetyki a zaskakują jakościa ;)
2015-08-05 15:49:46
Bardzo lubię kosmetyki Catrice, są tanie i dobre. Często wśród tych tańszych marek znajdzie się wiele perełek, które mogłyby spokojnie być produktami z wyższej półki.
2015-07-31 18:04:05
Marka Ingrid zbiera ostatnio dobre opinie :)
2015-07-28 10:46:30
Słyszałam wiele o tych produktach, ten filmik jeszcze bardziej mnie zachęcił :)
2015-07-26 14:04:56
zachęcasz do kupienie, oj zachęcasz ;)
2015-07-24 16:35:26
wart uwagi jest również tusz do rzęs Wibo z rossmana, żólty ;))
2015-07-24 15:49:22
uwielbiam markę Flormar, szkoda że została wycofana ;(
2015-07-20 13:59:39
Mam zamiar zakupić w najbliższym czasie pędzle Kavai do różu oraz podkładu, może przy okazji kupię pędzle Kozłowski bo widziałam taki do eyelinera i to bardzo tani a mam zamiar kiedyś wypróbować żelowy eyeliner :)
2015-04-29 17:18:19
ja tez w swojej kosmetyczce mam trochę tanich a dobrych kosmetyków
2013-11-13 16:56:55
gdzie można zaleźć produkty z firmy FLORMAR? w jakich drogeriach?
2013-11-03 11:53:33
Ja bym polecała Polską firmę MARIZA. Osobiście jestem zadowolona z kosmetyków, firma co katalog nowości dodaje w katalogu. Rozwija się od 3 lat w formie MLM, tak istnieje na rynku od 1988 roku.
2013-10-21 18:17:57
Może i ja coś dorzucę:-) - pomadki catrice są świetne - szmineczki golden rose,uwielbiam numerek 128 i 53 - róż flormar,kocham P115 - cienie miyo - puder spiekany joko mineral,używam jako rozświetlacza ze względu na drobinki:-)
2013-07-31 12:26:09
Jeśli chodzi o bazę to niestety mam inne doświadczenia. Próbowałam tańszych odpowiedników, ale zawsze wracam do bazy ARTDECO... Pozdrawiam :)
2013-07-30 15:29:38
Oriflame też ma niezłą paletkę do brwi. Z Catrice warto zainteresować się ich korektorem - Camouflage Cream.
2013-07-24 15:35:51
Ze swojej strony mogę polecić pędzelek "kulkę" z Essence- kosztował chyba 5,99 a odkąd go mam inne pędzle do blendowania(droższe od niego) poszły w odstawkę:)
2013-07-20 15:35:04
Ja znalazłam coś podobnego z Bell do tego rozświetlacza z tej samej firmy. Kosztuje 17.90 i nazywa się "puder rozświetlający" no.2 ma taki łososiowy i bardzo jasny fiołek i też super rozświetla. Szkoda że tamtego już nie ma:)
2013-07-18 23:03:45
Tą baze z ingrid też mam i też ją mogę polecić, ale ze względu na silikonową powłokę nie używam jej codziennie, bo się boję że zapcha mi skórę, jeśli nie zapycha to niech ktoś mnie oświeci; eyeliner z essence też polecam (czy on się kiedyś skończy?) jest wydajny niesamowicie. Co do Twojego witania Monika to dla mnie to możesz mówić hej, cześć czy witam was.. ważne , że wogóle się witasz na początku filmiku, a w jakiej formie to już nie ważne.. aa w następnym odcinku to bym chciała żebyś nam przedstawiła swojego małego forumowicza:)
2013-07-18 18:44:35
Baza z Essence cudowna :)
2013-07-18 12:20:38
Jak dla mnie pedzle Lancrone sa bardzo dobre, niczy sie nie różnia od Hakuro ale na zastawie mozna duzo zaoszczędzić..:D Poza tym baza pod Cienie Paese- duzo tanszy odpowiednik ArtDeco a poza cena nie róznią sie niczym nawet opakowaniem i cena...:D