żelowy cień do powiek - jak nakladac ?
Pomocy ! Po raz pierwszy kupilam żelowy cień do powiek. Potrzeba go naprawde niewiele ale nie umiem sobie poradzic z nakladaniem, czym to nakladac ?
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Pomocy ! Po raz pierwszy kupilam żelowy cień do powiek. Potrzeba go naprawde niewiele ale nie umiem sobie poradzic z nakladaniem, czym to nakladac ?
MEgi, ja takie cienie najbardziej lubię nakładać palcem albo pędzelkiem syntetycznym! tylko przed wyjściem z domu z takim cieniem najpierw przetestuj go wcześniej - może czasami ważyć się(spływać) i odznaczać w załamaniu poweieki ;/ ważne jest też zachowanie minimum
dobrze wiedzieć bo ja tez myślałam o zakupie cienia żelowego ale tez miałam takie same obawy
Ja też raczej nakładam żelowe i kremowe cienie palcem i potem tylko rozcieram granicę jakimś puchatym pędzlem. Chyba, że pracuję z klientką, to oczywiście pędzle z syntetycznym włosiem idą w ruch.
Ja dopiero zaczynam się powoli oswajać z cieniami.. na początku zastanawiałam się nad żelowymi/kremowymi ale stwierdziłam, że będą za trudne jak na naukę i wybrałam 'zwykłe' :)
Zawsze wydawało mi się, że żelowe powinny być prostsze w obsłudze, ale oczywiście tak nie jest :)
Palcem i rozetrzeć granice pędzlem.
Kremowe nakładam palcem więc żelowe też bym tak nałożyła. Ale jeśli ktoś się nie chce babrać to np Kavai 62 się fajnie sprawdzi.
nie miałam nigdy takich
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)