waniliowo ,kakaowo.... i troszke zabajonego :P czyli lodowo
hihi....widać że mam wolne pradwa ;P
Wszystko działa poprawnie :)
Oczywiście, że nie.
nie
skladniki ktore sa zawarte w tym produkcie nie maja wplywu na kolor wlosow
Czy to zmienia w jakiś sposób kolor włosów farbowanych?
Wrzucam link do instrukcji farbowania jedną z najlepszych henn czyli Sahara Tazarine:https://hen...
Hej, Czy nadal występują u Was jakieś problemy z korzystaniem ze strony, forum czy bloga? Jeżeli...
Hej, Wymiary rozsuwanych szuflad (każda z 3 po obu stronach ma tyle samo) to: 10,9cm x 30cm x 2...
fajna jest odżywka z be organic awokado. dawałam chyba 10 zł w lidlu. na razie moje numero uno!
monius cos nie moge sie z Toba skontaktowac:( piszzmy tutaj:)
heheheh Moni po prostu wymiatasz ;p mój prywatny informatyk wkrótce zabierze się za przerabianie stronki, włącznie z forum, i będziemy mogły na stronie głównej umieszczać Wasze dzieła
Naprawdę lodowo, albo nawet zimowo bardzo ładnie, szkoda że nie dałaś zdjęcia z otwartymi oczami. Super
no Właśnie - Moni robi wszystkie z zamkniętymi ;p a zapomniałam Wam przekazać, że zdjęcia podobno najlepiej wychodzą jak patrzy się w dół (na buty;p) wtedy też nie robią się zmarszczki ;p
nie prawda nie wszystkie bo są też z otwartymi
uwielbiam takie kolory cieni
no Właśnie - Moni robi wszystkie z zamkniętymi ;p a zapomniałam Wam przekazać, że zdjęcia podobno najlepiej wychodzą jak patrzy się w dół (na buty;p) wtedy też nie robią się zmarszczki ;p
Tez słyszałam o tym sposobie ;)
świetnie dobrane kolory :)
I znowu zdjęcie się nie otwiera.
u mnie też heh
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 17.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)