studniówka
hej
jaki makijaż mogę zrobić do czarnej sukienki i będę miała srebrną biżuterie? Mam piwne oczy, brunetka i ciemna karnacja, ale mam zamiar ją podkreślić i iść jeszcze na solarium.
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
hej
jaki makijaż mogę zrobić do czarnej sukienki i będę miała srebrną biżuterie? Mam piwne oczy, brunetka i ciemna karnacja, ale mam zamiar ją podkreślić i iść jeszcze na solarium.
Podbijam temat. Z tym że ja myślałam raczej o jakiejś czerwonej sukience albo turkusowej:) Jeszcze mam trochę czasu, bo studniówkę mam dopiero w lutym, ale dobrze by było poćwiczyć makijaż, żeby w tym ważnym dniu wyszedł jak najlepiej. Zresztą myślałam o pójściu do kosmetyczki. Ile tak mniej więcej zapłaciłabym za makijaż?
Podbijam temat. Z tym że ja myślałam raczej o jakiejś czerwonej sukience albo turkusowej:) Jeszcze mam trochę czasu, bo studniówkę mam dopiero w lutym, ale dobrze by było poćwiczyć makijaż, żeby w tym ważnym dniu wyszedł jak najlepiej. Zresztą myślałam o pójściu do kosmetyczki. Ile tak mniej więcej zapłaciłabym za makijaż?
hej
Dla Andzi :
Ja również proponowałabym makijaż w odcieniach szarości ( smoky eye) z dodatkiem czerni i lekko połyskującego srebra ,usta pozostawiłabym delikatne , muśnięte błyszczykiem .
Dużo zależy jednak od Ciebie - jakie makijaże preferujesz i w czym czułabyś się dobrze.
Możesz też skupić się bardziej na ustach i postawić na mocniejszy kolor, a oczy delikatnie podkreślić jasnym , perłowym cieniem i kreską tuż przy nasadzie rzęs lub też przykleić sztuczne rzęsy lub dokleić kępki , które wyglądają bardziej naturalnie
Myślę , że jednak opcja z mocniejszymi oczami , a delikatnymi ustami jest jednak lepsza przy tego typu imprezach gdzie trudno kontrolować stan naszej pomadki na ustach podczas ucztowania , a szczególnie gdy nie jesteś przyzwyczajona do pomadek błyszczyk mozna poprawi c zawsze i wszędzie na szybko
do czarnej, hmmm ja z kolei bym się wyłamala i poszla w...chłodną butelkową zieleń:) matową, i chlodną, a nie trawiastą
sprawdzę sobie wszystkie Wasze rady i zobaczę w czym najlepiej będę wyglądać. tylko ze sztucznych rzęs chyba zrezygnuje bo nawet jak tuszem pomaluje to są bardzo długie.
pamiętam swoja ach
ja proponuje makijaż ze srebrem, chyba, że nie boisz się koloru to ciekawie prezentowałby się kolor różowo-fioletoy, czy tez zieleń/szmaragdhejjaki makijaż mogę zrobić do czarnej sukienki i będę miała srebrną biżuterie? Mam piwne oczy, brunetka i ciemna karnacja, ale mam zamiar ją podkreślić i iść jeszcze na solarium.
Zieleń lub szmaragd to świetny pomysł :)
daaawno to było
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)