paski wybielające
Uzywalyscie ?? jesli tak to ile czasu efekt białych zebow utrzymywal sie u Was ?
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Uzywalyscie ?? jesli tak to ile czasu efekt białych zebow utrzymywal sie u Was ?
Nie uzywalam
Nie mialam ale daja ladny efekt
Używałam, ale co do utrzymywania się efektu, trudno mi stwierdzić, ponieważ jeśli mam styczność z wyglądem moich zębów codziennie, to nie widzę dużej różnicy, jednak efekt utrzymywał się stosunkowo długo. Ale u każdego to będzie kwestią indywidualną, tak jak sam poziom wybielenia - takie paski po prostu rozjaśniają, ale gdy ktoś ma z natury żółtawe zęby, to na pewno nie uzyska idealnie białych. :)
nie uzywalam nigdy
Używałam, ale co do utrzymywania się efektu, trudno mi stwierdzić, ponieważ jeśli mam styczność z wyglądem moich zębów codziennie, to nie widzę dużej różnicy, jednak efekt utrzymywał się stosunkowo długo. Ale u każdego to będzie kwestią indywidualną, tak jak sam poziom wybielenia - takie paski po prostu rozjaśniają, ale gdy ktoś ma z natury żółtawe zęby, to na pewno nie uzyska idealnie białych. :)
Dzięki za odp
Nie uzywalam
nie uzywalam
szkoda :(
koleżanka kiedyś używała i był efekt ale nie wiem na jak długo
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)