moje pierwsze makijaże:)
Witam jestem początkującą wizażystka i potrzebuje opinii na temat moich prac na co powinnam zwrócić uwagę przy makijażu , co wam się podoba a co nie zapraszam do komentowania .
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Witam jestem początkującą wizażystka i potrzebuje opinii na temat moich prac na co powinnam zwrócić uwagę przy makijażu , co wam się podoba a co nie zapraszam do komentowania .
Witamy i czekamy na Twoje prezentacje
jak się tylko ogarnę z tym forum wstawię zdjęcie
Bajka . Bardzo ładny makijaż, widać, że posiadasz spore umiejętności. Fajna kolorystyka i dobra technika rozcierania cieni. W końcu widzę pełen makijaż oka, który nie kończy się na ruchomej powiece! Brawo!
dziekuje
Mam taka uwage, tutaj dziewczyny wstawiaja swoje makijaze, widac ze to ich wykony. Jesli robia make up kolezance lub kuzynce - pisza o tym. Ty wstawiasz fotki robione przez fotografa i w dodatku nie swoje, w zwiazku z tym prosze Cie o podanie danych modelek, stylisty fryzur i reszty ekipy, zeby uwiarygodnic, ze to sa Twoje prace.
cały pomysł na poszczególne sesje jest mój ewentualnie wspólny fotografa który jest moim facetem i modelki która się sama zgłosi . Naszymi modelkami zazwyczaj są koleżanki a całą stylizacje fryzurę i makijaż robię zawsze do każdej sesji sama . Akurat mam możliwość pracy z fotografem i modelkami wystawiam zdjęcia robione przez profesjonalistę za razem samouka i mam zgodę na wystawianie zdjęć od fotografa i modelek. Mając fotografa w domu i możliwość rozwijania wspólnych pasji nie muszę robić zdjęć zwykłą cyfrówką bez dobrego oświetlenia i martwić się czy osoba która ogląda zdjęcie wie o co mi chodzi. Skoro wystawiam zdjęcia z logo firmy to znaczy ,że mam na to zgodę, gdybym robiła jakiś przekręt już dawno była bym zawieszona na tej stronie, a wszystkie makijaże jak i stylizacje są wyłącznie moje po co miała bym zajmować sobie czas i wstawiać makijaże innych wizażystek i podpisywać się swoim nazwiskiem ? mija się z celem totalnie . Ja na tej stronie nie prowadzę bloga i nie muszę opisywać całej sytuacji, po prostu chce opinij osób bezstronnych które pomogą mi w wykonywaniu dalszych prac.
Ewentualne dane można znaleźć na stronie DSP
Dziekuje za wyjasnienie, juz wszystko jasne, prace Twoje i Twojego fotografa widzialam, rowniez na facebooku. Zycze powodzenia
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)