makijaż
witam
jak wykonać makijaż pomniejszający czoło.? słyszałam, że coś takiego istnieje.
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
witam
Hmmm... trudno powiedzieć ale jak masz zbyt wysokie czoło to obetnij grzywkę
no właśnie jak mam grzywkę to nie widać tego, ze jest wysokie. a czasem bym chciała sobie zaczesać tą grzywkę do góry i nie mogę, bo nie lubię jak mi widać czoło. A jak bym jakoś makijażem pomniejszyła to już byłoby o niebo lepiej.
Ja też należe do grona wysokoczołych ;p hehe
próbowałam dosłownie ze wszystkimi grzywkami
*z grzywką zaczesną na bok
*z prosta grzywką było okropnie bo mam kwadratową twarz
*z grzywką a\'la emo też nie dobrze bo optycznie poszerza twarz
*miałam też przez pewien okres włosy czesane w koczka i do tego opaska z materiału[foto nie mam]
*zaczesywałam grzyweczkę do góry jednak źle się z tym czułam co nie oznaczało że też tak wyglądałam ;p
wtedy bronzerem czoło konturowałam i nie było źle,możesz spróbować z bronzerem ale to tylko optycznie skróci ci czoło,mnie ta metoda nie przekonałam bo mam bzika na punkcie czoła
*spinałam zapuszczoną grzywkę wsuwką
*ostatecznie zostałam przy grzywce tapirowanej na bok[foto nie mam]
załaczę parę zdjęc możliwe że komuś kto ma podobny kształt twarzy do mnie się to przyda
dziękuje za podpowiedź
będę próbować, bo jak na razie jak chce zrobić jakąkolwiek fryzurę to muszę patrzeć czy będzie pasowała do tego grzywka, a jak nie pasuje to muszę wymyślać coś innego.
[quote="czaswrocicnaziemie"]Ja też należe do grona wysokoczołych ;p hehe
próbowałam dosłownie ze wszystkimi grzywkami
*z grzywką zaczesną na bok
*z prosta grzywką było okropnie bo mam kwadratową twarz
*z grzywką a\'la emo też nie dobrze bo optycznie poszerza twarz
*miałam też przez pewien okres włosy czesane w koczka i do tego opaska z materiału[foto nie mam]
*zaczesywałam grzyweczkę do góry jednak źle się z tym czułam co nie oznaczało że też tak wyglądałam ;p
wtedy bronzerem czoło konturowałam i nie było źle,możesz spróbować z bronzerem ale to tylko optycznie skróci ci czoło,mnie ta metoda nie przekonałam bo mam bzika na punkcie czoła
*spinałam zapuszczoną grzywkę wsuwką
*ostatecznie zostałam przy grzywce tapirowanej na bok[foto nie mam]
czaswrócicnaziemie no no .super fryzurki...2 i 3 fotka najlepsza...mnie sie wydaje ze super wygladasz w czarnych wlosach..fryzurka z 3 zdjecia,tez niczego sobie..idealnie dobrane pod kształt twarzy..
witam
Musisz makijażem wymodelować czoło, wtedy optycznie je pomniejszysz.
Ale modelowanie czoła nic nie daje,jeśli masz jasną cerę i ciemne włosy będzie to wyglądało nie za dobrze
dziekuję katy
obecnie stawiam na naturalne włosy,męczyłam się co miesięcznym farbowaniem,a pozatym moja skóra nie toleruje farb tak jak kiedyś:/
Ale modelowanie czoła nic nie daje,jeśli masz jasną cerę i ciemne włosy będzie to wyglądało nie za dobrze
jeżeli chodzi o karnacje to mam ciemną i włosy też ciemne.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)