makijaz
Witaj ladymakeup!
Mam prosbe:) czy mogla bys pokazac filmik jak zrobic taki makijaz?!
Bardzo mi sie podoba i chcialabym go wypróbowac na sobie.
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Myślę, że wykonanie takiego makijażu nie jest aż tak bardzo skomplikowane. Wystarczy rozetrzeć na powiece czarną kredkę, lub ciemny cień. Do tego kreska eyelinerem no i sztuczne rzęsy, lub nasze naturalne mocno podkreślone. Tu na zdjęciu rzęsy raczej podrasowane są graficznie.
Myślę, że wykonanie takiego makijażu nie jest aż tak bardzo skomplikowane. Wystarczy rozetrzeć na powiece czarną kredkę, lub ciemny cień. Do tego kreska eyelinerem no i sztuczne rzęsy, lub nasze naturalne mocno podkreślone. Tu na zdjęciu rzęsy raczej podrasowane są graficznie.
Też tak uważam:) Roztarta czarna kredka lub ciemny cień
Chwilowo mam ciemne wlosy(mysie) i próbowalam zrobic ten makijaz, ale wygladalam dziwnie tak jakos "za ciemno" na twarzy, nie bylo takiego efektu jak na zdjeciu, moze spróbuje z jasniejszym podkladem.
Dzieki za odpowiedzi pozdrawiam:)
Fajny ten makijaż, dosyć wyrazisty, a zarazem subtelny
Piękny ten makijaż i faktycznie bardzo by Ci pasował:)
Myśle, że w tym makijażu istotny jest również brązer i jasne usta
śliczny makijaz
Piękny makijaż i modelka :)
Bardzo delikatny i bardzo ładny :)
Piękny, jestem pod wrażeniem
delikatny, ale jednak odpowiednio wyrazisty
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)