makijaż dzienny
Witam !
Chciałabym aby ktoś mi doradził makijaż dzienny do mojej urody. Mam ciemne włosy,
brązowe oczy, opalam się latem na brązowe ;)
Proszę o pomoc :) Pozdrawiam.
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Witam !
Chciałabym aby ktoś mi doradził makijaż dzienny do mojej urody. Mam ciemne włosy,
brązowe oczy, opalam się latem na brązowe ;)
Proszę o pomoc :) Pozdrawiam.
Jak widzę brązowe oczy od razu myślę o zieleni(!) i niebieskim kolorze, granacie, złamanym fiolecie. Będziesz wyglądać jak bogini w takich cieniach :) Na pewno pasować też będą brązy i złoto. Rozświetlacz wpadający w żółte złoto i do tego róż w kolorze brzoskwinii...już Ci zazdroszczę :)
Mam bardzo podobny typ urody, dlatego jak myślicie, czy będzie mi pasował jakiś kolorowy eyeliner na oczy? Czy raczej nie powinnam z tym szaleć? :)
Mam bardzo podobny typ urody, dlatego jak myślicie, czy będzie mi pasował jakiś kolorowy eyeliner na oczy? Czy raczej nie powinnam z tym szaleć? :)
jak nie spróbujesz to się nie przekonasz ;)
Pewnie, że tak!
Dziękuję bardzo za porady bardzo mi pomogliście ! Pozdrawiam serdecznie ! :)
spróbuj koniecznie :)
jak będziesz fajnie wyglądać :) daj mi znać:)
ja lubie delikatny ,jasny makijaż oczu a postawić akcent na mocniejsze usta .
delikatny
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)