kocie oko
kompletnie nie wiem jak dobrze zrobic makijaz tego typu. jakiej wielkosci i dlugosci powinny byc kreski? jak ja sobie je robie wychodza mi 2 kompletnie rozne. jedna jest ladnie uniesiona a druga niemalze plaska, i to za kazdym razem ;/
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
kompletnie nie wiem jak dobrze zrobic makijaz tego typu. jakiej wielkosci i dlugosci powinny byc kreski? jak ja sobie je robie wychodza mi 2 kompletnie rozne. jedna jest ladnie uniesiona a druga niemalze plaska, i to za kazdym razem ;/
Znalazłam taką stronę, może okaże się pomocna http://lula.pl/lula/1,95647,7021436,Mak ... nania.html
Pozdrawiam.
super dzieki napewno wyprobuje )
Płynnym eye-linerem znacznie łatwiej będzie nam narysować zgrabną kreskę à la kocie oczy, jeśli wcześniej przyprószymy powiekę pudrem.
Szkic kreski dobrze zacząć rysować od wewnętrznego kącika oka, przeciągając ją nieco poza powiekę.
Chcąc uzyskać efekt kocich oczu musimy wyprofilować kreskę tak, by była przedłużeniem linii dolnych rzęs i unosiła się lekko ku górze. W przeciwnym razie grozi nam uzyskanie efektu smutnych oczu.
Po narysowaniu szkicu, możemy naszą linię dopracować przez nałożenie kolejnych warstw eye-linera. Oby tylko nie poprawiać w nieskończoność, bo można przesadzić z ilością kosmetyku!
Przy zewnętrznym kąciku oka kreska może być nieco grubsza.
Jeśli chcemy wizualnie zagęścić rzęsy, najlepszym rozwiązaniem będzie narysowanie eye-linerem w piasku cienkiej kreski tuż przy linii górnych rzęs.
Zalotną „jaskółkę” uzyskamy za pomocą płynnego eye-linera wywijając kreskę ku górze za zewnętrznym kącikiem oka.
Pozdrawiam
lubie takie makijaże
Szkoda że nie mogę otworzyć strony ;)
nie do końca podobaja mi sie takie oczy
ja wole delikatne makijaże
ja wole delikatne makijaże
równiez mam takie zdanie
Wszystko to kwestia wprawy. Jeśli masz z tym problem, to próbuj wieczorami w domu. Po pewnym czasie makijaż zacznie wychodzić Ci dokładnie taki, jaki chcesz ;) Nic nie przychodzi samo.
Praktyka czyni mistrza. Trzeba ćwiczyć i nie rezygnować jak jakiś detal nie wychodzi.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)