idealny podkład na codzień
??
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
??
Ja lubię Loreal True Match.
Był juz taki temat:) moim zdaniem z Lily lolo mineralny, nie zatyka porów i dobrze wpływa na nasz buzie:) jest 100%naturalny
Zależy jaki typ cery:) u mnie najlepiej matujący Max Factor Face Finity - mimo, że jest mocno kryjący:)
Temat bez sensu, bo każdy ma zupełnie inną cerę, inne oczekiwania więc każdy lubi co innego.
Temat bez sensu, bo każdy ma zupełnie inną cerę, inne oczekiwania więc każdy lubi co innego.
No właśnie.
Każdy ma również inne wymagania - niektórzy wolą ciężkie podkłady typu Revlon ColorStay, inni wolą lekkie typu Healthy Mix, a jeszcze inni lubią kremy BB i CC.
Jest parę wątków o podkładach - znajdź jakieś, które cię interesują, poczytaj o nich i wtedy zadecyduj. Z doświadczenia wiem, że trzeba testować i znaleźć swój. :)
alva porcelana
No właśnie.
Każdy ma również inne wymagania - niektórzy wolą ciężkie podkłady typu Revlon ColorStay, inni wolą lekkie typu Healthy Mix, a jeszcze inni lubią kremy BB i CC.
Jest parę wątków o podkładach - znajdź jakieś, które cię interesują, poczytaj o nich i wtedy zadecyduj. Z doświadczenia wiem, że trzeba testować i znaleźć swój. :)
dokladnie
No właśnie.
dokladnie
równiez jestem podobnego zdania
revlon
bourjois healthy mix
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)