Włosy bez objętości
Jak w temacie- czy macie jakieś sprawdzone produkty do uzyskanie większej objętości na włosach? Laiery i pianki odpadają, bo moje włosy się z nimi nie lubią ;)
Mogą to być rzeczy również apteczne itp., nie tylko drogeryjne.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Jak w temacie- czy macie jakieś sprawdzone produkty do uzyskanie większej objętości na włosach? Laiery i pianki odpadają, bo moje włosy się z nimi nie lubią ;)
Mogą to być rzeczy również apteczne itp., nie tylko drogeryjne.
Może suchy szampon? Dobrze używany może zwiększyć objętość. :)
Puder do włosów zwiększa obiętosć i utrwala, super sprawa.
Miałam szampony z nivea i avonu. U mnie działały.
Puder do włosow
tez mam z tym problem
Jeżeli chodzi o suche szampony to sprawdziłam kilka i efekt, który zostawiają wcale mi nie odpowiada, nie mówiąc już o tym, że włosy są "większe" tylko przez 1-2h.
Pudry też nie dla mnie, również sprawdzałam i nie polubiliśmy się. Bardziej myślałam o jakiś odżywkach, ewentualnie czymś na bazie ziół?
Suszenie włosów z głową w dół zawsze mi pomaga. No i modelowanie na dużej szczotce.
EDIT. Zapomniałam dodać ze lubilam się dawniej z takim kremem-żelem z Loreala w zielonej butelce. On jest właśnie do włosów bez objętości ale można kupić tylko w fryzjerskim.
Ooo- niby proste, a na to nie wpadłam Klaudia;)
A masz może jakiś model/ markę szczotki, która by się sprawdziła?
Czy jej grubość ma jakieś znaczenie?
Wydaje mi się ze im grubsza tym lepiej bo zyskuje się lepsze odbicie od nasady. Ja mam swoja z... Biedronki :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)