Weselne malowanie;)
Makijaż mojej przyjaciółki wykonany na mojej skromnej osobie
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
no i ślicznie. dobrze widzę, że masz brązowe oczka??? ehhh zawsze o takich marzyłam (chyba zainwestuje w soczewy ). Teraz tylko czekamy na twój debiut makijażowy:)
Dobrze widzisz Oczka mam wściekle brązowe Może w najbliższym czasie zrobię zdjęcie z moim pełnym makijażem. Podpatrzę coś u Moniki
super makijazyk i pasował jak ulał do sukienki:):)
Tutaj tak tego nie widać, ale w realu wyglądałam trochę, jak Kleopatra;)
Bardzo ładnie wyglądałaś i masz bardzo ładny kształt twarzy - nie można oderwać wzroku, przynajmniej ja:)
Bardzo ładnie wyglądałaś i masz bardzo ładny kształt twarzy - nie można oderwać wzroku, przynajmniej ja:)
Coś powinno się znaleźć:) A moja twarz i głowa są zmasakrowane przez wodogłowie, ale na szczęście z takiej odległości tego nie widać;)
Przesyłam obiecaną fotkę PS. Sorry za głupią minę Brat za obiektywem się wygłupiał
ślicznie wyglądałaś:)
Na tym zdjęciu byłam już trochę padnięta, bo to już grubo po 12.00 było Ale makijaż wytrzymał całą noc bez poprawek
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)