VIPERA - MAKE UP BLENDER VIVRO - Profesjonalna gąbka do aplikacji podkładu i korektora
Używałyście tej gąbeczki ? Jeśli tak to jakie są wasze opinie ?
Chyba tylko zabiegi u kosmetyczki lub laser.
Ja chwalę sobie Elancyl, ale sam nie zdziała cudów - ćwiczenia muszą być.
Prysznic, zawsze robię masaż ostrą stroną gąbki. Potem - w zależności od pory roku - coś treściw...
Jak wygląda wasza codzienna pielegnacja ciała?
Na pewno jonizacja to przydatna sprawa, doceniam moją suszarkę babyliss, która ma taką opcję szc...
Wg. mnie bardzo dobry krem, aczkolwiek bardziej do gustu przydał mi krem od Dottore usunięto rek...
Nie używałam, ale wygląda ciekawie.
Nie
Koleżanka sobie robiła i efekt po kilku razach był dobry.
Używałyście tej gąbeczki ? Jeśli tak to jakie są wasze opinie ?
czytałam opinie że jest twarda
czytałam opinie że jest twarda
No właśnie, chciałam raz kupić.
nie miałam
Nie miałam
Nie miałam
najlepiej sprawdzić na stoisku.
jest twarda
Nie mam i nie zamierzam kupować
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)