Tusz idealny
- 2015-04-07, o 23:17
- 68
- 23 726
- 37
- 51
Re: Tusz idealny
SuperShock z Avonu ( ta tradycyjna wersja) i Volume Million Lashes L'oreala:)
Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:
Volume Milion Lashes miałam i zadowolona byłam też. W ostatnim czasie polubiłam też MAYBELLINE - COLOSSAL i miałam tą wersję z płomieniami na nakrętce. Jednak już w drugim opakowaniu po trzech tygodniach używania urwała mi się szczoteczka od zamknięcia. To spowodowało, że już chyba nie kupię tego tuszu :/ chociaż efekt był dla mnie idealny. I Max Factor 2000 Calorie też się u mnie fajnie sprawdzało, miałam już kilka opakowańi zawsze byłam zadowolona :)
Lovely curling pump up mascara - kosztuje około 10zł a jest świetny, tusze z maybelline też używam i uwielbiam
Ja polecam te (h)
*Bourjois, Twist up the Volume - Ultra black, chociaż klasyczny czarny też jest fajny, jednak wolę wersje bardziej czarną (inlove)
*Max Factor, False Lash Effect
Ogólnie 2 najlepsze tusze mega pogrubiające i wydłużające jakie znam, piękny efekt <3 Troszkę łatwo pobrudzić sobie nimi powiekę (jeśli maluje się kilka razy, dokładnie i chce się naprawdę teatralny efekt) ale wystarczy wytrzeć te kilka kropek patyczkiem kosmetycznym, gdy tusz już zaschnie, żeby nie rozmazać :D Ogólnie tusze są wytrzymałe, nie kruszą się, szczoteczki ładnie rozdzielają rzęsy (szczególnie w przypadku Bourjois, ponieważ ma 2 szczoteczki w jednej (pogrubiająca i wydłużająca), no i na rzęsach wyglądają pięknie :D
Cena niczym się nie różni :D A z tego co się orientuje to teraz jest jakaś promocja, więc można go nabyć w fajnej cenie :D