Świeży, rozświetlający makijaż
Co możecie zaproponować z asortymentu kosmetyków, które dają efekt świeżej i promiennej cery?
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Co możecie zaproponować z asortymentu kosmetyków, które dają efekt świeżej i promiennej cery?
Ja używam kremu rozświetlającego-nawilżającego z Avonu. U mnie sprawia się genialnie. Krem bb daje piękne rozświetlone wykończenie, ale trzeba dobrać do swojej skóry. Są też bazy rozświetlające, które mogą podkręcić efekt glow. TAk właściwie to zdrowa skóra właśnie jest rozpromieniona. Używanie serum też nie zaszkodzi. Moje z Bioliq rewitalizujące pięknie rozświetla moją cerę. No i na koniec banał, bo - rozświetlacz. TEn nakładany w niewielkich ilościach na miejsca strategiczne potrafi zdziałać cuda.
Podkład rozświetlający, jakiś puder. Ja polecam puder Paese rozświetlająco kryjący, który daje piękny efekt glow bez drobinek brokatu.
Róż dobierz do koloru skóry po uszczypnięciu, wtedy będzie to ten młodzieńczy odcień, bardzo fajnie się będzie prezentował na twarzy
Dobry efekt daje również maseczka rozświetlająca. Koniecznie użyj korektora pod oczy, różu i rozswietlacza. I przede wszystkim.... wyspij się :)
Ostatnia propozycja chyba najlepsza (y) dobrze dobrany roz i rozswietlacz tez daja sporo :)
oczywiście delikatny
błyszczyk z catrice. Kolory są takie lekkie, brzoskwiniowo-różowe :) I jasne cienie do powiek
podkład nawilżająco-rozświetlający, delikatny satynowy puder wykończeniowy i brzoskwiniowy róż :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)