Studia fryzjerskie czy kosmetyczne?
Niebawem będę musiała zastanowić się na jakie studia pójść. Interesuje mnie frysjerstwo i kosmetologia. Który kierunek jest bardziej przyszłościowy?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Niebawem będę musiała zastanowić się na jakie studia pójść. Interesuje mnie frysjerstwo i kosmetologia. Który kierunek jest bardziej przyszłościowy?
Dokladnie, jedno i drugie daje Ci sporo możliwości, jesli jesteś w tym dobra.
Rób to, co lubisz najbardziej :)
ja bym wybrała kosmetologie ;) na fryzjerke najlepsze są szkolenia :)
Zawsze możesz wybrać coś pomiędzy i pójść na kierunek Wizaż i Stylizacja. :)
Studiowałam 5 lat kosmetologię i tak naprawdę trochę żałuję, że tyle kasy wpakowałam dosłownie w papierek a nie w praktykę. Zamiast dawać na czesne i uczyć się m.i.n onkologii, endokrynologii, patafizjologii mogłam tą kasę wydać na konkretne szkolenia (np. IPL, laser, makijaż pewmanentny...) a tak to tylko znakomicie znałam teorię za to paktyka hmmm, gdyby właśnie nie masa dodatkowych szkoleń to pewnie do dziś byłabym bezrobotna. Czasami naprawdę więcej umieją dzieczyny po dwuletnim studium kosmetycznym niz po studiach.
ani to ani to
co to za studia?
Oba zawody są wymagające. Stać przez osiem a czasem więcej godzin jako fryzjerka...
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)