Re: makijaż glamour
Moja propozycja prostego makijażu glamour. Czekam na wasze opinie i uwagi, chętnie zobaczę również wasze prace w tej stylistyce :). Pozdrawiam ciepło :*
Czy ten krem jest tłusty w konsystencji?
Też polecam Tołpę i płukanki z pokrzyw.
Bielenda, dobre składy i działanie.
To dobry sposób na zregenerowanie paznokci.
słyszałam o nim ale jeszcze nie próbowałam
Ja przeszłam przez kilkadziesiąt produktów, które miały magicznie walczyć z trądzikiem i żaden z...
Pielęgnacja dobrana do potrzeb skóry, a jeśli chodzi o trądzik to kwas azelainowy, ja używam go ...
Czerwone blizny? To chyba chodzi o przebarwienia, pamiętajcie że przebarwienia to właśnie zmiana...
Czytałam, że ktoś polecił mycie mydłem... jejku nie róbcie tego dziewczyny, przecież tylko przes...
Bardzo ładny i starannie wykonany makijaż. Nie wiem, czy to kwestia padania swiatła na fotografii, ale słabo zaakcentowane są policzki. Ja chyba dodałabym na nie odrobinę różu w zimnym kolorze, aby nieco ożywić twarz i nadać jej rumieńców.
Miło mi, że się podoba (blush). Dziękuję za sugestię, różu jest faktycznie mało, bo zawsze wydaje mi się, że jest za różówo, albo za pomarańczowo :/
Piękny akcent na usta. :)
Dziękuję Wam bardzo za opinie! :)
super makijaż
Jejku czy ja się kiedyś naucze robić taką kreskę?!?!?!
PIĘKNIE!
Jejku czy ja się kiedyś naucze robić taką kreskę?!?!?!
PIĘKNIE!
Dziękujęę :). Ja staram się wyobrazić sobie kreskę patrząc prosto w lusterko. Patrząc na wprost ustalam mniej więcej gdzie chcę aby kreska mi się kończyła i robię w tym miejscu kropeczkę, przy jednym i drugim oku, to pozwoli mi na jak najbardziej symetryczny makijaż. Potem robię dolną kreskę kreski :D czyli z zewnętrznego kącika oka prowadzę linię tak aby była przedłużeniem dolnej powieki i prowdziła w stronę końcówki brwi i kończyła się w miejscu, wcześniej narysowanej, kropki.Teraz patrząc na wprost staram się narysować linię od najwyższego punktu powieki do tej początkowej kropeczki (ja robię prostą linię na otwartym oku, po zamknięciu powieki wychodzi taki efekt jak powyżej, mam opadający kącik więc muszę oko "prostować", podążanie za naturalnym kształtem oka sprawiłoby, że wyglądałoby na jeszcze bardziej opadające). Powstały trójkąt wypełniam eyelinerem. Teraz dorysowuję cieniutką linię prowadzącą od najwyżego punktu oka do wewnętrznego kącika i gotowe :).
Aby dobrze narysować kreskę musisz się zastanowić jaki kształt ma Twoje oko i w jakim rodzaju będzie wyglądało dobrze. Jeżeli czujesz się źle w kresce tzn, że żle ją narysowałaś :D. Ważny jest też dobry "sprzęt", czyli eyeliner o dobrej konsystencji i wygodny pędzelek. Ćwicz jak najczęsciej, próbuj na różne sposoby, aż w końcu poczujesz, że to jest to :). Powodzenia!
Piękne!
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)