Re: Przywitaj się
cze dziewczyny, mam na imię Kasia, jestem spod Opola. niestety w kwestii makijażu jest totalna noga. cieszę się, że trafiłam do ladymakeup na forum, mam nadzieję, że się czegoś pozytywnego nauczę tutoriale są super !!! gratuluję
Olejek Busajna pozwala na dłużej utrzymac opalenizne, ładny kolor takze skórze nadaje taki złota...
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
cze dziewczyny, mam na imię Kasia, jestem spod Opola. niestety w kwestii makijażu jest totalna noga. cieszę się, że trafiłam do ladymakeup na forum, mam nadzieję, że się czegoś pozytywnego nauczę tutoriale są super !!! gratuluję
ja cieszę się ze znalazłam stronke w sumie przypadkiem na której jest zarówno sklep jak i forum ,jak również kosmetyki ktorych marek w innych sklepach nie ma.
Uwielbiam to forum, dzięki niemu nie tylko mogę się dzielić swoimi doświadczeniami ale to właśnie dzięki niemu sporo wiem :)
hej
ja cieszę się ze znalazłam stronke w sumie przypadkiem na której jest zarówno sklep jak i forum ,jak również kosmetyki ktorych marek w innych sklepach nie ma.
ja miałam tak samo, bo chciałam sobie kupić pędzle Hakuro ;)
Hej :) Jestem Karolina i wciąż uczę się dużo na temat makijażu. Mnie sprowadził tu podkład Dermacol i dzięki niemu znalazłam mnóstwo innych kosmetyków. Bardzo fajny pomysł z tą stroną - połączenie sklepu z forum. Można poznać opinię innych na temat różych kosmetyków i ostatecznie kupić coś lub zrezygnować z zakupu:)
fajnie że forum się powiększa i jest wiele ciekawych tematów
fajnie że forum się powiększa i jest wiele ciekawych tematów
zgadzam się, oby to dalej szło w tym kierunku :)
Cześć :) fajnie, że jest nas coraz więcej :))
Hej :) ja jakoś rok temu kupowałam tu pędzle Hakuro, w tym roku parę rzeczy sobie chciałam zamówić i tak oto tu jestem :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)