Re: Jest któraś z Was w zwiazku na odleglosc? ;)
Dajecie rade?
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
Tak, pachnie przyjemnie ale nie nachalnie
Dajecie rade?
nie jestem
to zazdroszcze :)
na szczeście nie, i wybacz,a le nie wierze w takie związki..swojego męża pozanałam właśnie tak, że on miał kobietę, zostawił ją w pl i wyjechał za granicę do pracy- tam poznał mnie- ja nie wiedziałam ze ma kogoś....
ja bym nie dała tak rady długo wytrzymać
kiedys bylam i powiem wam, ze jest bardzo ciezko
Nie, według mnie byłoby to dość męczące - odległość kilku godzin nie jest straszna, bo zawsze można spotkać się w weekend, ale nie czułabym się dobrze, gdybym mogła tylko rozmiawiać przez telefon i skype.
Nie
NIe
Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie być w takim związku. Tak naprawdę to ciągła samotność, brak bliskości. Raczej bym długo tak nie wytrzymała.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)