Projekt łazienki - ocena
Dziewczyny, oceńcie proszę projekt wykorzystania łazienki.
Chodzi o optymalne wykorzystanie całej powierzchni.
Macie jakieś propozycje?
http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/23356/projektujemy/projekty//868744623.jpg
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
Dziewczyny, oceńcie proszę projekt wykorzystania łazienki.
Chodzi o optymalne wykorzystanie całej powierzchni.
Macie jakieś propozycje?
http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/23356/projektujemy/projekty//868744623.jpg
Dla mnie bardzo fajny projekt
Jeśli to jest jedna łazienka, to nie wiem, po co są dwa brodziki od pryszniców. Raczej nieczęsto się zdarza, żeby dwie osoby na raz brały prysznic w jednej łazience... a przynajmniej w dwóch różnych kabinach W miejsce jednego z brodzików można przewidzieć pralkę i/lub jakieś dodatkowe szafki na proszki do prania, płyny do czyszczenia itp. W jakim programie ten projekt jest robiony?
Avlime to jest raczej wanna i prysznic, a nie dwa brodziki.
Avlime to jest raczej wanna i prysznic, a nie dwa brodziki.
Też na początku myślałam, że to dwa brodziki. Ogólnie projekt mi się podoba, chociaż ja wolałabym mniej przeładowaną łazienkę
Ja również lubię przestrzeń, projekt jak dla mnie super. Jedyne co bym zmieniła, to kształt umywalek na prostokątne lub jedną dużą prostokątną przez cały blat z dwoma kranikami Myślę, że byłoby ciekawiej
A ja Wam powiem, że choć mieszkam w domku, to jest budowany starym systemem, łazienkę mamy długą i wąską, ale też mamy i kabinę i wannę. To fajne rozwiązanie, bo jak się ma ochotę na szybki prysznic to można, a czasem też nachodzi ochota na długą, odprężającą kąpiel
Przedstawiony projekt nie jest zły, lecz przez jego wykonaniem zapoznałabym się również z innymi propozycjami zmieszczonymi na stronach takich jak homebook.pl gdzie oprócz pomysłu, znajdziesz również potrzebne do jego wykonania umeblowanie. Da Ci to gwarancję udanej aranżacji łazienki bez potrzeby angażowania projektantów wnętrz.
Projekt ciekawy Jedyne co mi się nie podoba to białe krany przy umywalkach... jakoś preferuję srebrne
Projekt naprawdę fajny, ja mam teraz do wyremontowania całkiem małą łazienkę więc będę musiała pomyśleć jak tam wszystko zmieścić :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)