Pomadka- malinowa czerwień
Dziewczyny czy znacie jakas firme niezbyt droga ktora ma w swojej ofercie Pomadka- malinowa czerwień ? Co polecicie?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Dziewczyny czy znacie jakas firme niezbyt droga ktora ma w swojej ofercie Pomadka- malinowa czerwień ? Co polecicie?
Hej! Polecam Oriflame\'owską pomadkę, Wonder Colour, taka w granatowy, opakowaniu, mam ją i świetnie komponuje się z moją ciemną karnacją i brązowymi oczami
a jaki numerek? i czy jest dosc trwala?
W tej chwili nie pamiętam kodu, ale jutro sprawdzę i napiszę, OK? Szminka, przy dość małym "używaniu" ust potrafi wytrzymać cały dzień bez poprawek, kiedy jemy pijemy, po 5-6 godzinach trzeba delikatnie poprawić:)
Dziekuje Ci kochana ! a jak schodzi to w ladny subtelny sposb? czy nieestetycznie zbiera sie?
Hej! Kod tej szminki 22532, schodzi z ust bardzo delikatnie, nie ściera się, po prostu usta stają się coraz bledsze. Usta są cały czas piękne, szminka nie się nie złuszcza, nadając brzydki efekt.
hej, nie widziałam wcześniej postu - z bardziej czerwonych z malinowym pododcieniem polecam Mac w odcieniu MAC Red a z typowo malinowych masełko Maybelline color whisper w odcieniu "who wore it red-er"
kochana pamiętaj, ze używając odważnych i mocnych kolorów musisz mieć idealnie białe zęby
mit - wszystko zależy od rodzaju odcienia, sama mam w szufladzie o wiele więcej jasnych niż ciemnych kolorów, które sprawiają, że moje zęby wyglądają na bardziej żółte niż w rzeczywistości
Tak szczerze mówiąc to nie wiem czy teraz odważyłabym się właśnie na taką pomadkę- raczej nie,bo jak słusznie piszesz powyżej,do niej trzeba miec bielutkie zęby, no a tutaj rożnie bywa...
to chyba nie przeczytałaś ze zrozumieniem dobry, malinowy odcień wybiela zęby, uważałabym za to na niektóre beże i nude
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)