Polecane produkty Pierre Rene
Jakie produkty Pierre Rene możecie polecić? Podzielmy się produktami wartymi uwagi. :)
Polecam puder ryżowy - świetnie matuje i wygładza. Miałam jeszcze jeden puder sypki ich firmy i również był świetny.
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Jakie produkty Pierre Rene możecie polecić? Podzielmy się produktami wartymi uwagi. :)
Polecam puder ryżowy - świetnie matuje i wygładza. Miałam jeszcze jeden puder sypki ich firmy i również był świetny.
Nie używałam zadnych niestety:(
nie kupuje nic z tej firmy
Mi puder odpowiada
Nie posiadam nic z tej firmy
Puder ryżowy jest ok
Podkład Skin Balance jest moim zdaniem naprawdę godny polecenia, trwały, kryjący i przyjemny w aplikacji, wybór kolorów też jest całkiem spory. Nie poleciłabym jedynie kolorowych kredek do oczu - mam jedną w kolorze kobaltowym i odbija się na powiece, traci mocno kolor, rozmywa się w ciągu dnia, trudno się temperuje i łatwo łamie.
Nie mam nic
Ja najbardziej lubię konturówki. Są trwałe, matowe i nie wysuszają.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)