Podkłady firmy Revlon
Założyłam ten wątek ponieważ mam ochote zaopatrzyć sie w podkład firmy Revlon. Co sadzicie o tym kosmetyku i gdzie mozna go zakupic oprócz Allegro??
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Założyłam ten wątek ponieważ mam ochote zaopatrzyć sie w podkład firmy Revlon. Co sadzicie o tym kosmetyku i gdzie mozna go zakupic oprócz Allegro??
Witam,
Jeśli masz na myśli podkład Revlon Colorstay to jest naprawdę genialny bardzo go lubię, idealnie kryje możesz ten podkład kupić w każdym w zasadzie sklepie z kosmetykami
Ja też go uzywam i jestem z niego zadowolona..
Nie mam zamiaru jak na razie go zamienić na inny..
Świetnie kryje, ma wspaniała konsystencję, a w zapachu się zakochałam...
Już parę wpisów na ten temat było na forum
Ja kupiłam na allegro, ale u zaufanego sprzedawcy, jednak jest wiele podróbek, więc proponuję zwykłe drogerie lub outletty kosmetyczne można trafić na wspaniale promocje markowych kosmetyków
raz kiedys zakupiłam ale dla mnie za ciezki
Miałam kiedyś ale używałam go tylko na większe okazje :)
Podróbki Revlona CS? Przecież on kosztuje 35 złotych, to co tu podrabiać? :)
Rozumiem natomiast podróbki Estee Lauder DW albo podkładu od MAP.
On jest dość kryjący i ciężki...ja bałabym się go na co dzień używać.
miałam ten słynny, ale na moja suchą skórę za ciężki
Revlon CS jest bardzo dobry. Fajne krycie, ładnie wygląda na twarzy i przede wszystkim utrzymuje się cały dzień, co w przypadku mojej tłustej cery jest sporym wyczynem.
revlon ale wersja rozświetlająca i z pompką
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)