Pędzle Sigma
Macie pędzle firmy Sigma? Są warte swojej ceny?
Jak wypada w porównaniu do Laneige?
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Macie pędzle firmy Sigma? Są warte swojej ceny?
oj te pędzle to moje marzenie.. ;)
Nie miałam jeszcze żadnych pędzli Sigmy ale marzy mi się jakiś z nich już od dłuższego czasu, jednak najbardziej podobaja mi się już całe, skomponowane zestawy w tubach :)
TAk się zastanawiam, czy gdyby budżet nie liczył się to jakiej firmy pędzle bym wybrała. I chyba jednak skłaniam się ku Nanshy i Zoeva. A z naszych polskich to Kavai.
ja równiez tak jak wiele osób patrze na wykonanie pędzla ,kavai mam trzy i co do ich włosia nie mam zarzutu tak do ich skuwek które sa z aluminium juz tak .na moich pędzlach widac takie małe zarysowania i jakby maleńkie kropeczki praktycznie wszędzie ( a mam je ogólnie jakieś 4 miesiące i nie ma takiej mozliwości zebym to ja je zarysowała ,zreszta takie do mnie juz przyszły) ,jednak aluminium jest słabsze i bardziej podatne na wygięcia czy zarysowania niz nikiel ,wiec zdecydowanie wole pędzle z takimi skuwkami .
Mam tylko te z 3dhd jestem bardzo zadowolona :-) chociaz nie sa niezbędne, to myślę ze warto je mieć :-)
TAk się zastanawiam, czy gdyby budżet nie liczył się to jakiej firmy pędzle bym wybrała. I chyba jednak skłaniam się ku Nanshy i Zoeva. A z naszych polskich to Kavai.
Jakby budżet się nie liczył, to miałabyś komplet z Hakuhodo albo od Toma Forda. ;)
Piękne są te pędzle i na pewno bardzo dobre jakościowo. Oglądałam wiele filmików z recenzjami oraz makijaże wyczarowane tymi cudeńkami. Jednak gdybym miała określoną sumę pieniędzy to wolałabym chyba kupić kilka tańszych pędzli, np Nanshy niż jeden czy dwa z Sigmy.
zastanaiwm sie nad testowaniem
Piękne są te pędzle i na pewno bardzo dobre jakościowo. Oglądałam wiele filmików z recenzjami oraz makijaże wyczarowane tymi cudeńkami. Jednak gdybym miała określoną sumę pieniędzy to wolałabym chyba kupić kilka tańszych pędzli, np Nanshy niż jeden czy dwa z Sigmy.
mam takie same zdanie, ale w mojej kolekcji nie może zabraknąć pędzla Sigmy ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)