Pary szminka + konturówka
Czy macie jakieś sprawdzone połączenia szminki z GR z tymi nowymi konturówkami? Chciałabym kupić pare przez LMU ale nie wiem jakie sprawdzą się w 100%
Za pomoc bardzo wam dziękuję :*
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
Czy macie jakieś sprawdzone połączenia szminki z GR z tymi nowymi konturówkami? Chciałabym kupić pare przez LMU ale nie wiem jakie sprawdzą się w 100%
nietstey nie posiadam konturówki z GR
riley chcesz dopasować konturówki do jakiś konkretnych kolorów szminek?
no właśnie bo nawet nie wiemy o jakich kolorach szminek myślisz
Zgadzam sie
jakimi nowymi konturowkami.?
dla mnie idealna jest pomadka z inglota + konturowka tez z iglota
Będę w najbliższym czasie w sklepie stacjonarnym Golden Rose i mam zamiar wypróbować kilka szminek.
Do tej pory mam Velvet Matte 02, 03, 04, 10, 18, 23
Najczęściej używam 02 i 23 więc pod te szmineczki muszę dobrać sobie konturówkę
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)