Paletka Naked 2 propozycje makijazowe !
Hej ! :)
Ostatnio zakupiłam paletkę Naked 2, ale problem jest w tym, ze nie do konca potrafię łączyć kolory. Moze macie jakies propozycje makijazowe? Lub własne makijaże wykonane tą paletką? :)
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
metodą prób i blędów choc jednemu może się podobac dane połączenie kolorów drugiemu inne, najważniejsze jest to co sie Tobie podoba
Internet to kopalnia pomysłów (smoking)
O tak, to bardzo popularna paletka, więc jak wrzucisz nazwę na Pinterest to pojawi Ci się masa propozycji który kolor w którym miejscu nakładać. Sama tak robię z kopiami tych słynnych paletek. ;)
ja nie lubie paletek wole pojedyncze cienie
Dziękuje za odpowiedzi :) Nie slyszalam jeszcze o tym Pinterest.
Na YouTube jest mało makijaży z tą paletką, wykonałam jak na razie dwa.
Szczerze mowiąc taki sam makijaż mozna uzyskać tanszymi zamiennikami dostepnymi tutaj na tej stronie i raczej nie zdecyduje się na zakup innego modelu tej palety. Najbardziej odpowiadają mi odcienie brązów i z tymi kolorami wiązałabym jakies makijaże.
Ps. Sa tu osoby które mają tą paletkę?
Pozdrawiam :)
Pinterest to świetna sprawa. Można tworzyć własne katalogi - tablice z różnymi inspiracjami, z czymkolwiek chcemy. Ja doposaowałam go w dużej mierze pod własne potrzeby w taki sposób, że dodaję do jednej z tablic zdjęcia kosmetyków, które mi się sprawdziły i chcę do nich niedługo albo w dalszej przyszłości wrócić, a do innej dodaję zdjęcia kosmetyków, które ,,wpadły mi w oko" i planuję je zakupić.
łał świetna paletka ;)
Musisz ćwiczyć. SAma dobierać i łączyć kolory. W końcu zobaczysz w czym czujesz się najlepiej i wypracujesz swoje własne zestawienia kolorystyczne. To bez sensu, żeby ktoś pisał ten cień połącz z tamtym ale nigdy w życiu z tym. Nikt nie zna twojej twarzy tak dobrze jak ty sama. Eksperymentuj, a sama zobaczysz jaka to zabawa i frajda.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)