PEELINGI JAK CZESTO JE ROBIC
hej czy robinie peelingu 2 razy w tygodniu wystarczy ?
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
hej czy robinie peelingu 2 razy w tygodniu wystarczy ?
ja robie raz w tyg
Ja robię co dwa, trzy dni, kiedy widzę, że moja skóra zaczyna się już łuszczyć.
ja robię raz w tygodniu i wystarczy. ale lubię peelingi od bielendy te w saszetkach, bo za każdym raszem mogę uży innego, jednak moim uluionym jest efekt diamentowwej mikrodermabrazji :) z kolei do ciała mam od bielendy w zakrecanym słoiczku goden oils i mam od wakacji i jeszcze mama, wiec jest bardzo wydajny :)
dzieki za odpowiedzi
peeling na ciało stosuję raz w tygodniu a na twarz raczej tez raz w tygodniu góra dwa razy i zawsze przed nakładaniem maski aby składniki lepeij sie wchłaniały
raz w tygodniu
ok
wszystko zależy od potrzeb skóry. Zresztą na każdym kosmetyku jest zalecana ilość.
ja wykonuje dwa razy w miesiacu
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)