Opadające powieki, a makijaż oczu
Hej niedługo święta i chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie. Czy mogłybyście mi zaqproponować makijaż oka przy opadającej powiece? nie chciałabym, aby oko wyglądało na zmęczone. Liczę na Waszą pomoc :)
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Hej niedługo święta i chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie. Czy mogłybyście mi zaqproponować makijaż oka przy opadającej powiece? nie chciałabym, aby oko wyglądało na zmęczone. Liczę na Waszą pomoc :)
Wydaje mi się, że był już taki temat w którym szczegółowo wszystko zostało wytłumaczone. Tam się udaj :)
rozświetlenie
Klaudia a mogłabyś mi dać namiary na temat? Jakiś link, autora tematu, cokolwiek. Albo przynajmniej podpowiedz jak go znaleźć?. Jestem tu nowa i jeszcze za bardzo nie wiem jak się poruszać po forum :)
kreska przy opadajacej powiece nie powinna byc gruba bo to poglebi jeszcze problem
Zobacz na yt duzo jest filmow, mam ten sam problem
Jak niestraszy angielski to wpisz hooded eyes makeup tutorial na YouTube ;)
Też jestem posiadaczką opadających powiek.
A ja proponowałabym zrobić sobie rzęsy - chyba nic tak nie otwiera oka :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)