Olejek rycynowy?
Na zagęszczenie włosów głowy i brwi? Stosowałyście?
Pewnie jak poszperasz w necie to znajdziesz sporo, ja akurat zamawiałam z takiego sklepu BeWood...
Podkłady z Eveline, Wet and Wild, Paese. Pudry z Wibo, rozświetlacze z Revolution
Nie używałam jeszcze, ale to coś dla mnie.
No właśnie - chyba moda na blogi już minęła. Zaglądam sporadycznie, gdy potrzebuję jakiejś konkr...
Jeszcze nie miałam okazji próbować, ale widzę sporo ciekawych nowości Eveline.
Jak oceniacie jej działanie?
Nie ma jak zakupy online. Nie mam ochoty chodzić po sklepach, wolę w domu na spokojnie wybrać, c...
Ja też, obserwuję te o urodzie.
Podjadam ostatnio popcorn, ma mało kalorii i cukru :)
Na zagęszczenie włosów głowy i brwi? Stosowałyście?
Ja stosowałam na rzęsy i powiem Ci, że świetnie się sprawdził. Wprawdzie efekty były widoczne chyba po 2 miesiącach, albo coś koło tego, więc stosunkowo długo, ale rzęsy wyglądały świetnie, zagęściły się i wydłużyły :)
tez slyszalam, ze jest skuteczny
Ja stosowałam na rzęsy i efekt średni, aczkolwiek teraz stosuje na rzęsy i brwi krem do rzęs L'biotica i jest rewelacyjny! Rzęsy jak doczepiane, duża pojemność a w promocji można kupić nawet i za 6 zł :)
Słaby efekt:) lepiej kupic jakis preparat ktory da nam efekt wow:)
Słaby efekt :(
Nie było żadnych efektów :|
Pewnie ze działa. Używałam regularnie i włosy pięknie rosły
Niestety, ale z olejkiem rycynowym jest jak z większością kosmetyków naturalnych. Trzeba przede wszystkim regularności i cierpliwości. Nic od razu.
Ja używam już jakieś pół roku, jestem zadowolona, stosuje na rzęsy i brwi, nie raz słyszałam komplementy więc chyba widać różnicę, swój olejek kupuję zawsze na usunięto reklamę najlepsza cena i dostępność czasem ciężko kupić czysty bez ulepszaczy, na to też trzeba zwrócić uwagę :)
kiedyś używałam ,ale były małe efekty i już nie stosuje
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)