Odżywki, olejki na włosy po rozjaśnianiu ?
Coś co naprawdę działa a nie tylko do pierwszego mycia..
Co polecacie?(makeup)
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Coś co naprawdę działa a nie tylko do pierwszego mycia..
Co polecacie?(makeup)
to zalezy jaką masz porowatośc włosów
Dobre działanie mają olejki na włosy. Z olejowaniem jest jednak trochę zabawy. Kto olejował to wie.
Jeśli zalezy Ci na czymś wygodniejszym to kup sobie maskę do włosów Perfect Me. Są w biedronce w niskiej cenie. Jedna maska kosztuje jakieś 1,50 a wystarcza na nałożenie na całe długie włosy. Jest tam specjalna wersja dla włosów farbowanych ( w pomarańczowym opakowaniu). Bardzo skuteczna, byłam z niej zadowolona. Moż nie widziałaś bo maski są od niedawna ale było to jedno z moich lepszych odkryć ostatnich tygodni.
olejek kokosowy dobry na wszystko
Nie pomoge
Dobre działanie mają olejki na włosy. Z olejowaniem jest jednak trochę zabawy. Kto olejował to wie.
Jeśli zalezy Ci na czymś wygodniejszym to kup sobie maskę do włosów Perfect Me. Są w biedronce w niskiej cenie. Jedna maska kosztuje jakieś 1,50 a wystarcza na nałożenie na całe długie włosy. Jest tam specjalna wersja dla włosów farbowanych ( w pomarańczowym opakowaniu). Bardzo skuteczna, byłam z niej zadowolona. Moż nie widziałaś bo maski są od niedawna ale było to jedno z moich lepszych odkryć ostatnich tygodni.
Dziękuję napewno wypróbuję :)
Ja używam olejku kokosowego :)
Olejek arganowy, Inoar profesional (makeup) super sobie radzi z moimi niesfornymi wlosami (clap) spróbuj, bo serio warto- dawno nie mialam tak dobrego produktu do włosów, do tego ladnie po nim pachna wlosy na dlugo (happy)
Olejek arganowy:)
Olejek arganowy:)
Dokładnie:)
Olej kokosowy (i w sumie każdy olej) NIE jest dobry na wszystko. W zależności od porowatości naszych włosów możemy dobrać odpowiedni olej. Włosy wysokoporowate z reguły nie lubią się z olejem kokosowym, jednak są przypadki włosów o takiej porowatości, które uwielbiają ten olej. Dlatego jeśli w ogóle zaczynamy przygodę z olejowaniem warto poczytać więcej, wybrać jeden olejek, który nas zainteresował lub gotową mieszankę i zobaczyć, jak zachowają się nasze włosy. :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)