Odstające uszy
da sie cos z tym zrobic albo jakos zamaskowac ??
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
da sie cos z tym zrobic albo jakos zamaskowac ??
Raczej nie, rownież mam odstające, nie bardzo ale ja jednak to widzę
Raczej nie, rownież mam odstające, nie bardzo ale ja jednak to widzę
:(
Rozpuszone wlosy
odpowiednia fryzura moze zakryc uszy tak zeby nie bylo ich widac ze sa odstajace
zakryc wlosami
Ja mam odstające uszy, do tej pory szukałam fryzur, zakładałam opaski, żeby tylko zamaskować, ale ostatnio przestaje mi to aż tak przeszkadzać, coraz częściej wychodzę gdzieś w związanych włosach i już nie czuję się aż tak źle :)
rozpuszczone włosy tylko uratują sytuację
Ja mam odstające uszy, do tej pory szukałam fryzur, zakładałam opaski, żeby tylko zamaskować, ale ostatnio przestaje mi to aż tak przeszkadzać, coraz częściej wychodzę gdzieś w związanych włosach i już nie czuję się aż tak źle :)
W sumie racja
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)