Makijaże Agniszon
Witam wszystkich Prezentuję wieczorowy makijaż, w którym skoncentrowałam się na podkreśleniu górnej powieki. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Witam wszystkich Prezentuję wieczorowy makijaż, w którym skoncentrowałam się na podkreśleniu górnej powieki. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
Bardzo ładny idealnie roztarte cienie
roztarcie cieni na 6
bardzo fajny makijaż, czekam na więcej!
Elegancki, klasyczny- podoba mi się. Kształt brwi bardzo ładny:)
Nad tym makijażem siedziałam bite 2 godziny, bardzo chciałam, żeby wyszedł dokładnie tak, jak tego chciałam. Mam nadzieję, że się Wam spodoba
Fantastyczny kształt rzęs. Podoba mi się również cieniowane. Udany subtelny makijaż z klasą
Perfekcyjnie wykonany, ładne kolory - takie jak lubię, jeszcze ta kreska...idealna
Jakiej firmy masz złoty cień ?
<3 <3 <3
Jak zrobić TAK intensywne kolory?
Intensywność cieni można wzmocnić poprzez malowanie nimi na mokro lub wykonując uprzednio bazę z białej kredki
Jest to pigment KOBO.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)